ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπή! Ποιος ήταν ο 28χρονος που πυροβόλησαν εν ψυχρώ στην καρδιά του Παγκρατίου!

Πλήρης ανατροπή στις έρευνες για τους πυροβολισμούς στο Παγκράτι καθώς ο ένας από τους δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είναι σεσημασμένος χούλιγκαν μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας.

Μάλιστα, πρόκειται για 28χρονο ο οποίος κατά καιρούς απασχολεί τις αρμόδιες αρχές με επεισόδια αλλά και οργανωμένους συνδέσμους της συγκεκριμένης ομάδας.

Τον Οκτώβριο του 2013 φέρεται να ήταν ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες οπαδούς μεγάλης Αθηναϊκής ομάδας σε γνωστό κλαμπ του Παγκρατίου που θεωρείται στέκι των αντίπαλων χούλιγκαν. Τότε είχε δημιουργηθεί ένα σοβαρότατο επεισόδιο. Κατά την διάρκειά του, είχε τραυματιστεί σοβαρά ο 23χρονος πορτιέρης του κλαμπ. Συγκεκριμένα δέχθηκε πυροβολισμό εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα.

Οι εννέα από τους δέκα χούλιγκαν είχαν συλληφθεί. Ανάμεσά τους και ο 28χρονος. Μέρες αργότερα, είχε παραδοθεί στις αρχές ο γιος γνωστού ιδιοκτήτη ψαροταβέρνας που θεωρείται στέκι πολιτικών, διάσημων, αλλά και γνωστών αθλητών. Ήταν ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει τον υπάλληλο του κλαμπ.