LIFESTYLE

Στο Συμβούλιο Εφετών για ξέπλυμα χρήματος ο γνωστός έλληνας τραγουδιστής!

Ενώπιον των δικαστών του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου στο Εφετείο, θα βρεθεί σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για αδίκημα που αφορά σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρεται να έστειλε εμβάσματα ύψους 5.300.000 ευρώ στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής προτίθεται να προσκομίσει στο Συμβούλιο Εφετών το πλήρες κείμενο της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Μέχρι σήμερα οι επίμαχοι λογαριασμοί του τραγουδιστή παραμένουν δεσμευμένοι με δικαστικές αποφάσεις.

Πάντως, η εισαγγελέας Εφετών έχει ζητήσει την απαλλαγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, μετά και την αθώωση του, από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, για το αδίκημα της  φοροδιαφυγής. Τότε είχε κριθεί πως τα επίμαχα ποσά προέρχονταν από εισοδήματα περασμένων ετών.
Την τελική απόφαση για το αν ο γνωστός καλλιτέχνης θα καθίσει η όχι στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον έχει το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο θα αποφανθεί σχετικά με βούλευμά του.