LIFESTYLE

«Τσάκωσε» στα «πράσα» την πασίγνωστη τραγουδίστρια ο απατημένος σύζυγος!

Το περιστατικό που φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso συνέβη πριν από αρκετό καιρό, όταν εντυπωσιακή ερμηνεύτρια, που απασχολεί έντονα τις τελευταίες δεκαετίες τη showbiz με τις μεγάλες επιτυχίες και τις λαμπερές συνεργασίες της στην πίστα, ένιωσε ένα σκίρτημα στην καρδιά για έναν άνδρα γοητευτικό, ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο!

Παντρεμένη με παιδιά, η τραγουδίστρια, η οποία έχει πληγωθεί πολύ από τις ερωτικές περιπέτειες του επίσης γνωστού συζύγου της, βγήκε για φαγητό με τον άνδρα που την πολιορκούσε, ύστερα από έντονο φλερτ, σε ρεστοράν εκτός του κέντρου της Αθήνας.

Ο σύζυγός της, είτε την παρακολούθησε είτε πληροφορήθηκε από τρίτο πρόσωπο πως η διάσημη σύζυγος και μητέρα των παιδιών του βρισκόταν σε ραντεβουδάκι και κατέφθασε άμεσα στο σημείο σαν μαινόμενος ταύρος.

Είχε, μάλιστα, την τύχη να μην τον αναγνωρίσουν στην υποδοχή του μαγαζιού, έτσι δεν ενημερώθηκε σχετικά η λαμπερή πελάτισσά τους για την αιφνίδια άφιξή του.

Για την ιστορία, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της δεν χώρισαν. Είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο μετά το περιστατικό και ποζάρουν στις κοινές φωτογραφίες τους ευτυχισμένοι.

 Το ειδυλλιακό ραντεβουδάκι εκείνης δεν έφερε τη ρήξη και το διαζύγιο, όπως θα περίμενε κανείς, μια και υπήρξε άφεση αμαρτιών και από τις δύο πλευρές!