LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον διάσημο τραγουδιστή: Βρέθηκε νεκρή η αδερφή του – Ήταν μόλις 18 χρόνων!

Δύσκολες ώρες περνάει ο Λούις Τόμλινσον, του συγκροτήματος One Direction, καθώς βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, η αδερφή του, Φελίσιτι, σε ηλικία μόλις 18 χρονών, πιθανότατα από καρδιακή προσβολή.

Ο τραγικός θάνατος της Φελίσιτι, σχεδιάστριας μόδας και αστέρι του Instagram που είχε σχεδόν 1,3 εκατομμύρια οπαδούς, έρχεται μόλις τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρα τους Τζοάνα από λευχαιμία το 2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Félicité Tomlinson (@felicitegrace) στις

Σύμφωνα με την Sun, επικαλούμενη πηγές κοντά στο συγκρότημα, ο Λούις Τόμλινσον είναι «συντετριμμένος» από τον θάνατό της και χαρακτήρισε την αδερφή του «αγαπητή, λαμπερή και πανέμορφη». Μάλιστα, ο τραγουδιστής ακύρωσε την σημερινή του εμφάνιση στο Comic Relief, όπου θα ερμήνευε το νέο σόλο τραγούδι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Be fucking kind to people

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Félicité Tomlinson (@felicitegrace) στις


Η 18χρονη κατέρρευσε πιθανότατα από καρδιακή προσβολή στο διαμέρισμά της στο Ερλς Κορτ, στο δυτικό Λονδίνο, την Τετάρτη το μεσημέρι. Η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη ναρκωτικών στο διαμέρισμα. Ο θάνατος της Φελίσιτι – γνωστή ως Φίτσι – αντιμετωπίζεται, επί του παρόντος, ως «ανεξήγητος».