LIFESTYLE

Ο μυστικός γάμος της Ελληνίδας παρουσιάστριας των ειδήσεων

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της η γνωστή δημοσιογράφος και άνκορ γούμαν του Star που ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας και έλαμπε από χαρά.

 

Ο λόγος για την Ελένη Τσαγκά και τον εκλεκτό της καρδιάς της, βιολόγο Νίκο Γδοντέλη που τα τελευταία δυο χρόνια έχει γεμίσει χαρά την καθημερινότητά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Πασαλιμάνι. Παρανυφάκια τους ήταν τα δίδυμα παιδιά της Ελένης και ο γιος του συζύγου της. Για κουμπάρα του, το ζευγάρι επέλεξε την καλή της φίλη (και τη γυναίκα που στάθηκε αφορμή να γνωριστούν) Άννα Λαντή. Μετά το γάμο, μάλιστα ακολούθησε μεγάλο γλέντι στα νότια προάστια.

Πρόκειται για τον δεύτερο γάμο της Ελένης Τσαγκά καθώς στο παρελθόν ήταν για επτά χρόνια παντρεμένη με τον εφοπλιστή Δημήτρη Τζανετάτο. 

Και μπορεί το μυστήριο να έγινε πριν μερικούς μήνες, μόλις πριν δυο μέρες όμως ηΕλένη Τσαγκά είδε τις φωτογραφίες από το γάμο που κυκλοφόρησαν και έγραψε στο Facebook “Για να μην λέτε ότι δεν σας τα είπα”.