MEDIA

Το δελτίο ειδήσεων του Ant1 αλλάζει ώρα – Με ποιον θα δώσει «μάχη» η Μαρία Χούκλη;

Όπως όλα δείχνουν, ο Ant1 είναι αποφασισμένος να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Μαρία Χούκλη, μιας και οι χαμηλές πτήσεις δεν ικανοποιούν κανέναν.

 

 

Τα χαμηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης έχουν δυσαρεστήσει πολύ του ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, οι οποίοι αρκετούς μήνες τώρα σκέφτονται το ενδεχόμενο να αλλάξουν ώρα στο δελτίο ειδήσεων, μεταφέροντας το στις 19.00.

Ενώ οι συζητήσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη, το γεγονός της παραίτησης του διευθυντή των ειδήσεων, Βασίλη Πελέκη, «έβαλε φρένο» και υπήρξε η αφορμή για ανασυγκρότηση ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος στους πίνακες τηλεθέασης.  

 «Μπαίνεις σε σκοτεινό δωμάτιο με άγρια θηρία»: Η εξομολόγηση της Μαρίας Χούκλη για τον καρκίνο

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα λοιπόν, από τις 29 Φεβρουαρίου η Μαρία Χούκλη θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στις 19.00, με ένα νέο, εντυπωσιακό σκηνικό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Τα δύσκολα για τον Ant1 βέβαια δεν τελειώνουν, μιας και ο ALPHA έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στο δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Σρόιτερ, πράγμα που κάνει την αποστολή της Χούκλη ακόμα πιο δύσκολη… Μετά το δελτίο ειδήσεων των 19.00, ο Ant1 θα προβάλλει τη νέα του σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια», που έχει ήδη κερδίσει την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού.