LIFESTYLE

Η συγκλονιστική μαρτυρία του Χαραλαμπόπουλου για το Ι.Χ που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε

Συγκλονίζει η περιγραφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον ασυνείδητο οδηγό που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι.

 

«Βγήκαμε από ένα εστιατόριο στο Γκάζι στις γραμμές του τρένου και περπατώντας για να πάμε στο αυτοκίνητο, εγώ, η γυναίκα μου και οι κουμπάροι μου, συνειδητοποίησα ότι κατεβαίνει από το δρόμο –εκεί που κάνει γωνία- ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Οι υπόλοιποι κατάφεραν και το απέφυγαν. Με πήρε και με πέταξε 3-4 μέτρα στα κάγκελα στις γραμμές του τρένου και μετά το αυτοκίνητο  καθώς σερνόταν και ερχόταν προς τα εμένα, το σταμάτησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που ήταν στη γωνία» ανέφερε στον Ant1 και πρόσθεσε: «Έγινε ένα θαύμα γιατί κανονικά θα έπρεπε το λιγότερο να έχω σπάσει πόδια, πλευρά, χέρια και ευτυχώς είμαι μόνο με κακώσεις»

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της Δικαιοσύνης καθώς οι άνθρωποι που ήταν μαζί με τον ηθοποιό συγκράτησαν τον αριθμό πινακίδας του ασυνείδητου οδηγού και το έδωσαν στην αστυνομία.

«Είναι θέμα ηθικό κατ’ αρχήν από μεριάς μου να κινηθώ νομικά. Δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητοι αυτοί οι άνθρωποι» ανέφερε και τόνισε πως «ο λόγος που μιλάω μαζί σας είναι ουσιαστικά για να σας πω ότι είναι υποχρέωσή μου να μιλήσω για αυτούς τους ασυνείδητους οδηγούς που παρατάνε το θύμα τους, γιατί εγώ είμαι από τους πλέον τυχερούς ανθρώπους που γλιτώσανε. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους και οι άνθρωποί τους δεν ξέρουν ποιος ήταν ο δολοφόνος».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.