MEDIA

Game of Thrones: Ησυχία! Τώρα μιλάει ο Τζον Σνόου για το μέλλον του

Σε μια προσπάθεια να κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον των θαυμαστών της σειράς, σχεδόν 3 μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Game of Thrones, στις 24 Απριλίου, ο Kit Harington μιλά για τον Τζον Σνόου.

Αυτή τη φορά ο Τζον, κατά κόσμον Kit Harington, που είχε αποκαλύψει και στο παρελθόν ότι ο χαρακτήρας του θα επιστρέψει από τους νεκρούς, προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τη μοίρα του. Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου, τον είδαμε να πέφτει νεκρός μετά την παγίδα θανάτου που του έστησαν οι σύντροφοί του.

Στη νέα του συνέντευξη στην ιστοσελίδα Digital Spy, ο Kit  επιβεβαίωσε πως παρά τη φημολογία που τον θέλει ζωντανό, ο Τζον πέθανε μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τους φύλακες της Νυχτερινής Φρουράς και ότι οι φαν "θα πρέπει να το συνηθίσουν".

Ο νέος σύντροφος της σέξι Khaleesi στο Game of Thrones (φωτό)

Αυτή του η δήλωση έρχεται, λίγες ημέρες, μετά τις αποκαλύψεις της Maisie Williams, ότι μπορεί ο Σνόου να είναι νεκρός, αλλά μάλλον θα επιστρέψει και πιθανότατα  έχει σκοπό να θολώσει τα νερά.

Μάλιστα, δήλωσε πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που συμμετείχε στα γυρίσματα του Game of Thrones, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα έχει μεγάλη ανάμιξη στη νέα σεζόν, ωστόσο τα λεγόμενά του αποκαλύπτουν πως θα ξαναεμφανιστεί στις οθόνες μας. Μένει μόνο να δούμε με ποιον τρόπο.

Φωτογραφία-σοκ: Η στιγμή που το λιοντάρι κατασπαράζει τη μοντέρ του Game of Thrones

Μιλώντας για τις αντιδράσεις των θαυμαστών του Τζον Σνόου, μετά τον θάνατο του, είπε "Ανησυχούσα μήπως οι αντιδράσεις ήταν 'Δόξα τω Θεώ τον ξεφορτωθήκαμε', ευτυχώς ο κόσμος δεν ήθελε τον χαρακτήρα μου να πεθάνει", είπε ο ίδιος.

Παρά τους ισχυρισμούς του Harington, ότι ο Σνόου είναι νεκρός οι ενδείξεις για την επιστροφή του είναι έντονες και οι ηθοποιοί της σειράς προσπαθούν να παίξουν όσο καλύτερα μπορούν το παιχνίδι της προώθησης της πιο επιτυχημένης σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τον Απρίλη, που δεν είναι και τόσο μακριά, για να δούμε ποια από τις υψωμένες σημαίες των Λάνιστερ, Σταρκ και Ταργκάριεν θα καταφέρει να επικρατήσει στη μάχη για τον θρόνο.

Πηγή: Unilad