MEDIA

«Κάνω το σταυρό μου»- Ποιος παρουσιαστής πληρώνεται κανονικά αλλά δεν… εμφανίζεται πουθενά

Καλεσμένος στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Έλληνας παρουσιαστής και τραγουδιστής μίλησε για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του να φύγει από το Πρωινό και αν το έχει μετανιώσει… 

«Ήμουν σε μια φάση ψαξίματος γενικότερα. Προτίμησα αν θέλεις την ασφάλεια του συμβολαίου για δύο χρόνια γιατί, αν ήμουν μόνος μου θα ρίσκαρα να παραμείνω στον ΑΝΤ1, με το ρίσκο ας κάνω κάτι του χρόνου, ας μην κάνω τίποτα. Από τη στιγμή που έχεις όμως και κόσμο να υποστηρίξεις, την οικογένεια, ψάχνεις να βρεις και την πιο σωστή επιλογή.

Τον Γιώργο Λιάγκα τον έχω πάρει τηλέφωνο, η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει το παρεάκι, μου έχει λείψει αυτή η «Λιαγκίτιδα» του Πρωινού. Παρ' όλα αυτά προτιμώ να το βλέπω, παρά να είμαι κάθε μέρα εκεί.»

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε ακόμα στη διπλή του ιδιότητα…
«Θυμάμαι και η Κατερίνα Γκαγκάκη μου το έλεγε. Το δύο τρία καρπούζια σε μία μασχάλη επικοινωνιακά δε μου κάνει καλό, δεν μπορώ να σε «πουλήσω». Είναι κάποια πράγματα όμως, τα οποία τα κουβαλάω. Δηλαδή το τραγούδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου και κακά τα ψέματα με έχει στηρίξει και οικονομικά σε κακές περιόδους για όλους μας.

Αλλά και στο συμβόλαιο που έχει με τον Alpha μέχρι τον Ιούλιο, από το οποίο πληρώνεται κανονικά, χωρίς ωστόσο να έχει αξιοποιηθεί σε κάποια εκπομπή…


«Έχω συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι τον Ιούλιο. Το όνειρο μου πραγματικότητα. Υπάρχω άρα πληρώνομαι. Κάνω το σταυρό μου που πληρώνομαι ακόμα από τον Alpha. Έχει μια γλυκόπικρη γεύση αυτό, γιατί από τη μία είμαστε σε μία περίοδο που βλέπουμε ότι οι τηλεοπτικές παραγωγές βγαίνουν με το σταγονόμετρο, από την άλλη δεν υπάρχει κάτι για να κάνω αυτόν τον καιρό. Ενώ ήμασταν σε συζητήσεις με τον Alpha για δυο τρία φιλόδοξα πρότζεκτ, δυστυχώς οι προσδοκίες μειώθηκαν λόγω οικονομικού περιορισμού, οπότε περιμένω τα καλά νέα, δηλαδή να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μου πουν «βρήκαμε ένα πρότζεκτ που μπορούμε να το κάνουμε».