ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι ζητάει ο Λαφαζάνης από τα κανάλια

 Με επιστολή της,  η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τα τηλεοπτικά μέσα πανελλαδικής εμβέλειας για πρακτική σχεδόν πλήρους αγνόησης των πολιτικών του πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων, ενώ αναφέρουν ακόμη ότι δεν προβάλλονται οι θέσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη και του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας, Νίκου Χουντή, με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες παρεμβάσεις στελεχών, κυρίως σε σταθμούς τοπικής εμβέλειας.

Το τηλεοπτικό χρόνο που, όπως αναφέρει, ανήκει δικαιωματικά σε ένα κόμμα του 2,86%, ζητά η Λαϊκή Ενότητα από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Στην επιστολή επίσης σημειώνεται ότι το γεγονός αντίκειται στη Δημοκρατία και πως ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται ουσιαστικά για όλες τις απόψεις, όσο ενοχλητικές και αν είναι για τον σημερινό καταστροφικό μνημονιακό καπιταλισμό. Η ΛΑ.Ε σημειώνει ότι με αφορμή τη συζήτηση περί διαπλοκής στα ΜΜΕ ο καθείς κρίνεται από τις πράξεις του, ενώ όσον αφορά την κυβέρνηση τονίζει ότι δεν μπορεί να θέλει να πλήξει τη διαπλοκή τη στιγμή που χρησιμοποιεί τα κρατικά μέσα ενημέρωσης για να κάνει πλύση εγκεφάλου και να λογοκρίνει τη ΛΑ.Ε.

«Δεν μπορούν να αποποιούνται τη διαπλοκή ιδιωτικά τηλεοπτικά μέσα όταν, για παράδειγμα, πνίγουν τη φωνή της ΛΑ.Ε και εγκλωβίζουν μεθοδευμένα την ενημέρωση σε ένα στείρο μνημονιακό διπολισμό και σε «αρεστές» αντισυστημικές φωνές», αναφέρει ακόμη η επιστολή.