ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύσκολες ώρες για τη μητέρα της 30χρονης συνεπιβάτιδας του Παντελίδη

Κρίσιμη, αλλά σταθερή, εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που οδήγησε στο θάνατο τον γνωστό τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Την ίδια ώρα, η μητέρα της κοπέλας, ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, στο πλευρό της κόρης της που νοσηλεύεται με ανοιχτές πληγές σε όλη τη δεξιά πλευρά της και ένα βαρύ τραύμα στον θώρακα. 

Η μητέρα της 30χρονης φοβάται να δείξει αισιοδοξία, καθώς γνωρίζει ότι τα πρώτα τρία 24ωρα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για το παιδί της. Φίλοι και συγγενείς που είναι στο πλευρό της κυρίας Νατάσας Αρναούτη, λένε ότι φοβάται πολύ για την εξέλιξη της υγείας της κόρης της και ότι η ψυχολογική της κατάσταση έχει διακυμάνσεις, ανάλογα με αυτά που της λένε οι γιατροί του Ευαγγελισμού. 

«Λες να ήταν και η κόρη μου στο αμάξι; Αφού έκαναν παρέα… Αν ήταν μέσα, σε τι κατάσταση είναι το παιδί μου»; Αυτές ήταν οι πρώτες σκέψεις που έκανε η γυναίκα, όταν οι πληροφορίες για τις δυο συνεπιβάτιδες ήταν ακόμη συγκεχυμένες.

Οι προσπάθειες των γιατρών, μετά το πολύωρο χειρουργείο στον πνεύμονα της Μίνας, επικεντρώνονται στα βαριά τραύματά της και πρώτος στόχος είναι να καταφέρει να ζήσει η 30χρονη κοπέλα. 

Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος και κρίσιμος μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη και κράτησε μέχρι αργά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όμως, επικρατεί ήδη μία συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η κοπέλα δεν είχε τραυματιστεί καθόλου στο κεφάλι. 

Αντιθέτως, σύμφωνα με την ενημέρωση των θεράποντων ιατρών της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου αναμένεται να χειρουργηθεί, εκτός απροόπτου, στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να αποκατασταθεί το χτύπημα στο χέρι και τον ώμο. Ήδη από την πρώτη ημέρα οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι η 21χρονη κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και γι' αυτό η κατάστασή της δεν απαιτούσε επείγουσα χειρουργική αντιμετώπιση.