LIFESTYLE

Τα μυστικά ραντεβού της Μενεγάκη με ιδιωτικό ντετέκτιβ

Ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο.

 

 

Η αγωνία της χτύπησε κόκκινο.“Σώστε με! Θέλουν να με εξοντώσουν”, είναι τα λόγια της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης που μαρτυρούν την απόγνωσή της. Το χαμόγελο της Ελένης Μενεγάκη έσβησε, αφού υπάρχει κάποιος που την απειλεί. Πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα κάνοντας ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να προστατευτεί. Έτσι, μετά την αστυνομία σειρά είχε ο… ντετέκτιβ.

Οι εξελίξεις γύρω από τον εφιάλτη του διαδικτύου που το τελευταίο διάστημα την στοιχειώνει τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Όπως πρώτο αποκάλυψε το “YES!”, από την ημέρα που η υπόθεση με τις “απαγορευμένες” φωτογραφίες της βγήκε πάλι στην επιφάνεια, απειλώντας την οικογενειακή και επαγγελματική της ηρεμία, η Ελένη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού.

Όσο και αν μπροστά στον φακό, σφίγγει τα δόντια, κάνοντας τους τηλεθεατές να χαμογελούν, μέσα της υποφέρει. “Μοιάζει με καζάνι έτοιμο να εκραγεί”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.

Παρότι, όπως αποκάλυψε το περιοδικό μας, αμέσως μόλις ενημερώθηκε πως οι τρυφερές πόζες της με τον Μάκη Παντζόπουλο (σε δωμάτιο ξενοδοχείου από ρομαντική τους απόδραση πριν από πέντε περίπου χρόνια), εξακολουθούν να βρίσκονται σε λάθος χέρια, απευθύνθηκε στις αρμόδιες αρχές και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν λέει να ηρεμήσει.

Και αυτό γιατί γνωρίζει καλά πως αν εκείνος που πριν από πέντε χρόνια έκλεψε την κάρτα από τη φωτογραφική της μηχανή προσπαθώντας ανεπιτυχώς τότε να “μοσχοπουλήσει” τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα στα περιoδικά, θελήσει να τα βγάλει τώρα στο διαδίκτυο, η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Όσοι την ξέρουν αναφέρουν πως η Ελένη είναι πιο τρομοκρατημένη από ποτέ. Φοβάται πως με την αγριότητα που επικρατεί στο Internet, τα ευαίσθητα κομμάτια της προσωπικής της ζωής μπορεί να γίνουν σε χρόνο dt βορά σε αδιάκριτα βλέμματα, προκαλώντας σεισμό πολλών ρίχτερ στη showbiz δίνοντας παράλληλα αφορμή στους πολέμιούς της να τη στήσουν στον τοίχο.

Κάτι που ίσως τραυματίσει ανεπανόρθωτα την καριέρα και σπιλώσει το προφίλ της. Θέλοντας μάλιστα, να σταματήσει ένα τέτοιο τσουνάμι που θα παρασύρει εκείνα που με τόσο κόπο έχτισε τα τελευταία χρόνια, φρόντισε να πάρει έξτρα μέτρα ασφαλείας. Έτσι, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του “YES!”, η Ελένη πριν μερικές μέρες ζήτησε τη βοήθεια από το γραφείο πασίγνωστου ντετέκτιβ.

Τα μυστικά ραντεβού

“Πρέπει να κάνω κάτι πριν με εξοντώσουν. Έχουν βάλει στόχο να με σκοτώσουν επαγγελματικά”, έλεγε ξανά και ξανά η Ελένη- και μιας που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη-, το έκανε πράξη.

Υπό άκρα μυστικότητα και δίχως να θέλει να διαρρεύσει το παραμικρό, πριν μερικές μέρες πέρασε, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, την πόρτα του γραφείου γνωστού ιδιωτικού ερευνητή κάνοντας μια πρώτη επαφή. Για περισσότερο από δυο ώρες η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης του περιέγραψε καρέ καρέ όλη την ιστορία, με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσε έτσι ώστε να τον κατατοπίσει πλήρως. Η κατάσταση αυτή έχει εξαντλήσει την υπομονή της, γι' αυτό και προσπαθεί πάση θυσία να την αφήσει πίσω της οριστικά. “Θεωρεί πως και με αυτή τη λύση θα δοθεί επιτέλους λύση στο μαρτύριό της”, αποκαλύπτει στενός της συνεργάτης.

Αυτό μάλιστα που έχει ζητήσει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης από όλους εκείνους που εμπλέκονται σε όλη αυτή την ιστορία, είναι η έρευνα να διεξαχθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται κι εντατικά γίνεται. Όλες αυτές τις μέρες περιμένει με αγωνία ένα τηλεφώνημα, το οποίο θα δώσει τέλος στον εφιάλτη που στοιχειώνει τη ζωή της μετατρέποντας την σε κόλαση. “Δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βεβαιωθεί πως η υπόθεση αυτή δεν θα την απασχολήσει ξανά στο μέλλον”, αποκαλύπτει πηγή από το στενό της περιβάλλον.

πηγή : athensmagazine.gr