LIFESTYLE

Ποιοι σέρνουν στα δικαστήρια τον Γιάννη Αϊβάζη

Τρεχάματα με τη δικαιοσύνη έχει αυτό τον καιρό ο Γιάννης Αϊβάζης, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν  εναντίον του ένας από τους υπαλλήλους που εργάζονταν στην καφετέρια που διατηρούσε ο ίδιος στο Νέο Ηράκλειο το 2011 αλλά και ο συναίτερός του, Γιώργος Κουλούλιας.

 

Ο εργαζόμενος κατηγορεί ευθέως τον σύζυγο της Μαρίας Κορινθίου για παραβιάσεις διατάξεων που αφορούν την εργατική νομοθεσία, αλλά και τη μη καταβολή επιδομάτων εορτών και αδείας, ενώ ο συναίτερός του αναφέρει σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά:

«Πίστεψα ότι είναι άνθρωπος με μπέσα και ότι δεν θα μας κορόιδευε. Δεν με άφησε να μιλήσω με κανέναν άλλον που είχε σχέση με την επιχείρηση. Μου είπε ότι το μαγαζί χρωστάει περίπου 25.000 ευρώ. Ήταν ένα ποσό που μπορούσα να δώσω, ώστε να μπω συνέταιρος. Είχε αφήσει στη θέση του έναν φίλο του, ο οποίος ήταν κηπουρός και δεν είχε καμία σχέση με επιχειρήσεις, και τον παρότρυνε να προσλαμβάνουν κορίτσια της περιοχής που έπειτα από δέκα μέρες τα έδιωξαν. Το μαγαζί έκλεισε λόγω χρεών και προβλημάτων. Δεν γινόταν να τα πληρώνω όλα εγώ. Αυτός εξαφανιζόταν και με άφηνε να βγάζω το φίδι από την τρύπα. Εγώ είχα το 50% της επιχείρησης. Το άλλο 50% το είχε ο Αϊβάζης. Εγώ πλήρωνα τα έξοδα που αντιστοιχούσαν στο δικό μου μερίδιο και εκείνος, άφαντος».

Ο πρώην συνέταιρός του μάλιστα ανέφερε πως έχει αποδείξεις για όλα αυτά που λέει, ενώ καταλογίζει επίσης στον ηθοποιό πως νόμιζε ότι θα τραβήξει κόσμο στο μαγαζί μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος.
«Αυτός νόμιζε ότι, επειδή είναι γνωστή η φάτσα του, θα τρέξει και ο κόσμος στο μαγαζί του να πιει καφέ. Άπατη πήγε  η καφετέρια. Εγώ έχω ένα σωρό χρέη να πληρώσω για χάρη του και εκείνος βγαίνει στα κανάλια και το παίζει ηθικός. Αντί να φέρνει κόσμο στο μαγαζί, τον έδιωχνε».

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί την προηγούμενη εβδομάδα, όμως λόγω αποχής των δικηγόρων πήρε αναβολή για αργότερα.