MEDIA

Όταν ο σύμβουλος του Τσίπρα πήρε τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη (Βίντεο)

Γνωστή είναι πλέον η αγάπη του ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκου Καρανίκα, για την εθνική μας παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη. Ο αδιόριστος εκπαιδευτικός, με την ορθογραφία που βγάζει μάτι και μότο ζωής «η καριέρα είναι χολέρα», ένας ακόμη από το στρατό διορισμών του Μαξίμου, πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή της Ελένης για να της εκφράζει το μεγάλο του θαυμασμό! 

Αυτό, βέβαια, δεν έγινε στ'αλήθεια αλλά στο ξεκαρδιστικό βίντεο των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι καυτηρίασαν χθες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα όσα… περίεργα συμβαίνουν στο Μαξίμου.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα:

Εμείς κλάψαμε από τα γέλια και ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αποσαφηνίσει τα πράγματα, προκειμένου να είναι σαφής η ανωτερότητα της Ελένης Μενεγάκη από την περίπτωση του κ. Καρανίκα. «Επειδή πραγματικά νιώθουμε ότι προσβάλουμε την Ελένη Μενεγάκη, θα πρέπει να πούμε ότι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη ήταν μακράν το πιο σοβαρό ποιοτικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ανθρώπου» είπε μετά το βίντεο ο Αντώνης Κανάκης.

Πάντως, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, επιβεβαίωσε τη λατρεία του για την παρουσιάστρια, με δηλώσεις τους στο Πρώτο Θέμα, λέγοντας ότι τον πολεμούν για τη λαϊκή του καταγωγή: 

Σαφώς μου αρέσει η Ελένη Μενεγάκη. Αν η λαϊκή μου καταγωγή και η αισθητική θίγει κάποιους, εμένα δεν με θίγει. Προφανώς πήραν υπόψη και τη λαϊκή μου καταγωγή, πέραν της πολιτικής μου μόρφωσης, για να με βάλουν σε μια θέση που είναι πολιτική. Δεν θίγομαι από τίποτα από αυτά που λένε. Αλλά να ξέρετε ότι δεν τα λένε όλα. Δεν έκαναν κάποια έρευνα.