LIFESTYLE

Γαμπρός στα 84 ο μεγιστάνας Ρούμπερτ Μέρντοχ

Το πήρε το κορίτσι τελικά με παπά και με κουμπάρο! Ο λόγος για τον 84χρονο μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούμπερτ Μέρντοχ, ο οποίος παντρεύτηκε την γυναίκα της καρδιάς του, την 59χρονη Τζέρι Χολ, πρώην μοντέλο και πρώην σύντροφο (χωρίς στεφάνι) του Μικ Τζάγκερ.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο και απ' ότι φάνηκε δεν άφησαν τον χρόνο να κυλήσει άσκοπα περιμένοντας να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Υπο βροχή και με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 4 βαθμούς κελσίου οι μόλις 100 καλεσμένοι κατέφθασαν στην ιστορική εκκλησία St Bride’s Church του Λονδίνου και παρακολούθησαν την τελετή.

Μία ημέρα νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί και ο θρησκευτικός γάμος. Τα 10 παιδιά του ζευγαριού από προηγούμενες σχέσεις και γάμους ανέλαβαν χρέη bridesmaids και best men αλλά και ο γιος της Τζέρι, Γκάμπριελ τη συνόδευσε στην εκκλησία.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο ηθοποιός Μάικλ Κέιν,οι μουσικοί Μπομπ Γκέλντοφ, Άντριου Λόιντ Βέμπερ, Μπιλ Γουάιμαν, το πρώην τοπ μόντελ Κρίστεν Μακ Μέναμι και τέλος η Μπιάνκα Τζάγκερ πρώην σύζυγος του Μικ και η κόρη τους Τζέιντ.

H Τζέρι Χολ, φορούσε γαλάζιο Vivienne Westwood νυφικό και flat ασημί παπούτσια.