ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυτόπτης μάρτυρας «κλειδί» του τροχαίου του Παντελίδη αποκαλύπτει -Ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ;

​Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

 

 

Αν και έχουν περάσει πολλές μέρες από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου τα αίτια του δυστυχήματος που στέρησαν την ζωή στον αδικοχαμένο τραγουδιστή παραμένουν άγνωστα.

Ωστόσο, ο τεχνικός σύμβουλος, Αναστάσιος Δέδες, που έχει οριστεί από την οικογένεια του Παντελή έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για το σημείο που βάφτηκε με αίμα… Μάλιστα, ο ίδιος απάντησε και στις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και θέλουν τον άτυχο Παντελή να μην ήταν αυτός ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ.

«Για αυτό δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά τα πράγματα εξετάζονται. Θα γίνουν διάφορες εξετάσεις και αναλύσεις. Τα στοιχεία θα τα πάρει στα χέρια της η προανακριτική Αρχή με εξετάσεις DNA και όλα τα υπόλοιπα που απαιτούνται και θα τα αξιολογήσουν οι υπεύθυνοι και οι ειδικοί.

Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι ένα αυτοκίνητο βρίσκεται σε αυτή τη θέση, δηλαδή σε ανατροπή, και οι επιβαίνοντες δεν φορούν ζώνη δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια ποιος ήταν αυτός ο οποίος καθόταν στη θέση του οδηγού. Και αυτό διότι οι άνθρωποι μέσα λόγω της ανατροπής άλλαξαν θέσεις» ανέφερε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα».

Την ίδια στιγμή, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε για το ποιος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ και ο πρώτος άνθρωπος που πήγε στο σημείο λίγη ώρα μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο Γιώργος Ζωγόπουλος ήταν αυτός, ο οποίος είδε το σχεδόν διαλυμένο αυτοκίνητο, τον νεκρό Παντελή αλλά και τις τραυματισμένες κοπέλες.

«Αυτά θα τα βγάλει η Τροχαία, με τα αποτυπώματα στο τιμόνι. Είναι πολύ απλό. Δεν είναι δυνατόν να το πω εγώ, ο οδηγός θα βρεθεί με τα αποτυπώματα που θα βρουν στο τιμόνι. Όταν έφτασα εκεί, το αυτοκίνητο είχε ανατραπεί και ήταν με τον ουρανό στη Γη πάνω στο στηθαίο.

Είχαν φύγει τα παιδιά από τα καθίσματά τους. Πώς μπορώ να πω αν ήταν το παλικάρι ο οδηγός ή όχι; Είχαν σπάσει οι αερόσακοι, γινόταν χαλασμός εκεί πέρα. Δεν μπορώ να πω αν ήταν το παιδί ο οδηγός ή κάποια κοπέλα.  Η κοπέλα νομίζω βγήκε από την πίσω πόρτα. Κρατούσα να μην τουμπάρει το αυτοκίνητο, φοβόμουν μην γυρίσει το αυτοκίνητο και πέσει στην λεωφόρο».

star.gr