MEDIA

Ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «κρεμάει στα μανταλάκια» ο Ψυχάρης

Στη… σέντρα βγάζει – επωνύμως πλέον,  ο ΔΟΛ μέσω των «ΝΕΩΝ» το Βασίλη Μουλόπουλο, συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση την κόντρα με την κυβέρνηση.

 

Με μια αγιογραφία στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας που υπογράφει ο Μιχάλης Τσιντσίνης… Ο Σταύρος Ψυχάρης κρεμάει στα… μανταλάκια το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και για πολλά χρόνια στενό του συνεργάτη στο «ΒΗΜΑ».

Μάλιστα η «εντολή» που φαίνεται να έχει ο αρθρογράφος, προκειμένου να σκιαγραφήσει την αγιογραφία Μουλόπουλου, ήταν η… χρήση υλικών από την παλέτα της «ΖΑΜΑΝ»… Με άλλα λόγια ο συγγραφέας του άρθρου επιχειρεί να ταυτίσει την αντίληψη του τουρκικού καθεστώτος που έκλεισε την εφημερίδα, με αυτή της ελληνικής κυβέρνησης για τα media.

«Όταν ο Τσίπρας αισθάνθηκε αρκετά ισχυρός… έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο να απομείνουν από τα παραδοσιακά media μόνο οι προσόψεις. Να μείνουν τα παλιά τους λογότυπα, αλλά να αλλάξει το περιεχόμενό τους – όπως περίπου συνέβη προχθές στην τουρκική «Ζαμάν» που αναγκάστηκε να γίνει ερντογανική σε μια νύχτα». Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει, «Για το ρόλο του τοποτηρητή στη μεγαλύτερη ημερήσια πολιτική εφημερίδα (προφανώς εννοεί «ΤΑ ΝΕΑ») προοριζόταν, βεβαίως ο καλύτερος. Ο πιο έμπειρος: ο Βασίλης Μουλόπουλος»!

enimerosi24.gr