LIFESTYLE

Λάτσιος – Μπαλτζή: Η αποκάλυψη για τη σχέση τους χρόνια μετά!

Λίγο μετά το πολύκροτο διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη, εκείνος έκανε για μεγάλο διάστημα στενή παρέα με τη Σάννυ Μπαλτζή. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα έκαναν τότε λόγω για μια σχέση που μόνο φιλική δεν ήταν.

 

 

Ωστόσο, και οι δύο απέφυγαν να σχολιάσουν τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους. Ωσπου, οι κοινές τους εμφανίσεις αραίωσαν, χωρίς όμως να σταματήσουν να είναι φίλοι. Αλλωστε, ακόμα και σήμερα ο ένας τρέφει βαθιά εκτίμηση για τον άλλον. Μάλιστα, πρόσφατα ο Λάτσιος έκανε share το καινούργιο τραγούδι της Μπαλτζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό You και για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με το Λάτσιο.

Έχεις κλάψει πάνω στο χαρτί;

«Ναι φυσικά! Τραγούδια που έχουν στάξει δάκρυ στο χαρτί είναι αυτά που αγγίζουν και τον κόσμο πιο πολύ. Λες κι ο ακροατής το αντιλαμβάνεται…»

Έχεις πονέσει για χωρισμό και το έχεις κάνει τραγούδι;

«Το “Τα λέμε” για την Ελεονώρα Ζουγανέλη.»

Το “Τα λέμε”, αν δεν κάνω λάθος, βγήκε όταν γινόταν χαμός για την σχέση σου με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Ναι, τότε ήταν.»

Να υποθέσω ότι το έγραψες για εκείνον;

"Τα τραγούδια έχουν μύθους και δράκους, δεν μπορούν να είναι αμιγώς βιογραφικά. Αυτό.»

Τώρα πια μιλάτε με τον Γιάννη Λάτσιο; Είδα ότι ανάρτησε το καινούριο σου τραγούδι, «Το Φρικιό», στο προφίλ του και στο Twitter.

«Είναι ωραίο που ο κόσμος στηρίζει αυτή την καινούρια δουλειά πόσω μάλλον όσοι εκτιμώ και αγαπώ. Τον συγχαίρω για το καλό του γούστο! (γέλια)»

womenonly.gr