LIFESTYLE

Η Μαντόνα ξαναχτύπησε: «Έγδυσε» γυναίκα πάνω στη σκηνή (BINTEO)

Ιδιαίτερα προκλητική εξακολουθεί να είναι η Μαντόνα, η οποία φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση στην προσωπική της ζωή όσον αφορά τον γιο της Ρόκο. 
 

 

Τελευταίο κρούσμα το εν ψυχρώ γδύσιμο μιας γυναίκας στη σκηνή συναυλίας στη Μελβούρνη. 

«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις…» είπε η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή και με μια αστραπιαία κίνηση ξεγύμνωσε το αριστερό στήθος της γυναίκας. 

«Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνει το ίδιο και σε μένα» συνέχισε το παραλήρημα η Μαντόνα. 

Αυτό είναι το τελευταίο κρούσμα περίεργης συμπεριφοράς της 57χρονης τραγουδίαστρια που φαίνεται ότι έχει καταρρακωθει από την μάχη με τον Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Ρόκο, με το νεαρό αγόρι να βρίσκεται ήδη στο πλευρό του πατέρα του. 

Είχαν προηγηθεί σκηνικά με την διάσημη τραγουδίστρια είτε να καταρρέει πάνω στη σκηνή ενώ αφιέρωνε ένα τραγούδι στο Ρόκο, είτε να μπερδεύει τα λόγια της είτε να έχει «συντροφιά» της on stage μπουκάλι με τεκίλα.