LIFESTYLE

Δεν θα πιστέψετε την απάντηση της Άντζελας προς το Κέντρο Ισότητας

Η Αντζελα Δημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλημερούδια όπου μίλησε για τη διαφήμιση που έγινε το θέμα συζήτησης της περασμένης εβδομάδας και έγινε viral, αλλά και την ατάκα «χτύπα σαν άντρας» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

 

 

Για το πώς έγινε η πρόταση

«Ήρθε τελείως ξαφνικά η πρόταση και μου είπαν πως έχουν αλλάξει το τραγούδι μου "Ποια θυσία". To διάβασα λοιπόν και κατάργησα κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν. Πήγα στο στούντιο και το ηχογράφησα κανονικά. Θέλω να πω πώς το βουρλίζομαι επειδή είμαστε όλοι από χωριό και ξέρουμε, σημαίνει τρελαίνομαι. Αυτό το αναφέρω για κάποιους που δεν το κατάλαβαν».

Η απάντηση στο Κέντρο Ισότητας για το «Χτύπα σαν άντρας»

«Το χτύπα σαν άντρας που ακούγεται στην διαφήμιση δεν σημαίνει ξύλο, όπως κάποιοι το ερμήνευσαν. Στις ελληνικές ταινίες έχουμε δει να δίνουν χαστούκια οι άντρες στις γυναίκες και τους πειράζει η διαφήμιση. 

Γιατί δεν κοιτάνε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο και βλέπουν το διαφημιστικό μόνο; Γιατί δεν κοιτάνε που έχουμε γίνει όλοι δολοφόνοι; Ξυπνάμε το πρωί και επειδή μας φταίει το παιδί μας, το βάζουμε σε ένα φούρνο μέσα και το καίμε ή το πετάμε στα σκουπίδια; Το διαφημιστικό τους πείραξε;

Θα έλεγα σε αυτή την κυρία (στην Πρόεδρο του Κέντρου Ισότητας) που δεν την ξέρω βασικά πως καλά θα κάνει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Για τις αντιδράσεις

«Τις περίμενα τις περίεργες αντιδράσεις, κι έκανα πάντα υπομονή. Αρχίσαν όλοι, με το που είδαν στο internet και σε μία μέρα έφτασε 1.000.000 (προβολές), αυτό τους πείραξε.

Ξέρεις η επιτυχία τι κάνει. Πονάει και πειράζει. Πάντα. Εμένα μου συμβαίνει χρόνια αυτό. Από το 94 ότι έκανα σχολιαζόταν. Μ' αρέσει όμως εμένα αυτό. Το χαίρομαι. Το απολαμβάνω.

Οπως απολαμβάνω τώρα την επιτυχία μου».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της Αντζελας Δημητρίου.