LIFESTYLE

Η «Καλίσι» του Game of Thrones ποζάρει για τη Vogue και κόβει τη άνασα (φωτό)

Ενώ όλοι οι θαυμαστές του Game Of Thrones περιμένουν με ανυπομονησία την έκτη σεζόν της σειράς, η «μητέρα των δράκων», Νταϊανίρις Ταργκάριεν, ποζάρει με αισθησιασμό για τη Vogue της Αυστραλίας.

 

Φορώντας μια μαύρη τουαλέτα, η 29χρονη βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαΐου του περιοδικού, αποδεικνύοντας γιατί ανακηρύχθηκε η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου για το 2015.

Η «Καλίσι» ανάρτησε, μάλιστα και μια από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριαμσό στο Instagram και τη συνόδευσε με το εξής χιουμοριστικό σχόλιο: «Είναι μια χαρούμενη ημέρα όταν σε κάνουν να δείχνεις 55.000 φορές καλύτερα απ' ότι είσαι στην πραγματικότητα»!
 

Η Emilia, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο, μεγάλωσε στην εξοχή, φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και αργότερα στο διάσημο Drama Centre London, απ' όπου έχουν περάσει φημισμένοι ηθοποιοί. Τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική το 2009 και έναν χρόνο μετά ήταν μέλος του βασικού καστ μιας νέας τηλεοπτικής σειράς, η οποία τότε ξεκινούσε γυρίσματα, του «Game of Thrones».

Τότε, βέβαια, κανείς δεν γνώριζε ότι το Game of Thrones θα γίνει εξάρτηση για εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως και η Καλίσι το όνειρο κάθε άνδρα για τις σέξι καμπύλες της…