LIFESTYLE

Ναόμι Κάμπελ: «Είμαι πολύ ακριβή για τη Victoria Secret»

Ανήκει στη γενιά των τοπ μοντελ, για τις οποίες ανακαλύφθηκε ο όρος «άγγελος» επί της γης για τα show της Victoria's Secret. Είναι μια κατηγορία μόνης της και όσο κι αν απωθεί τους θαυμαστές με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, παραμένει η «Μαύρη Γαζέλα» της πασαρέλας.

Τι έγινε όμως και δεν ανήκει ακόμα στο δυναμικό της γνωστής φίρμας εσωρούχων που συγκεντρώνει τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη;

 

«Γιατί πολύ απλά η εταιρεία δεν μπορούσε να με πληρώσει» είναι η απάντηση της Ναίμι Κάμπελ, η οποία εξηγεί στη Sun ότι γιατί τα τελευταία αρκετά χρόνια δεν έγινε αγγελάκι της Victoria's Secret. 

Η Μαύρη Γαζέλα έχει φορέσει σε διάφορα events τα  φτερά του οίκου αλλά ποτέ δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία. Σύμφωνα με την 46χρονη, αν και της έγινε πολλές φορές πρόταση να είναι full-time άγγελος, «η τιμή δεν ήταν ποτέ η σωστή»…

Με μια περιουσία που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ η Naomi Campbell είναι ένα από τα πλουσιότερα και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη. Και το επιχειρηματικό της μυαλό είναι ξεκάθαρο πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για να φτιάξει αυτή την αμύθητη περιουσία.

Η καριέρα της δεν φαίνεται να επηρεάζεται από το χρόνο και η θεά της πασαρέλας είναι ξεκάθαρο ότι πουλάει πολύ ακριβά τον εαυτό της.  Μάλιστα τελευταία πούλησε το τραπεζάκι του καφέ όπου υπέγραφε τη βιογραφία της για 1.500 ευρώ!

Το μοντέλο απολαμβάνει τα κέρδη από τις πωλήσεις της δίτομης βιογραφίας της στην οποία υπάρχει πλούσιο υλικό από φωτογραφίες, διαφημίσεις, εξώφυλλα και συνεντεύξεις της. 
Μια εικόνα που υπάρχει στο βιβλίο είναι από το ιστορικό εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue το 1989, υπό τη διεύθυνση της Anna Wintour:

Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνο το εξώφυλλο. Τώρα καταλαβαίνω πόσο αγωνίστηκε η Anna για να κάνει εξώφυλλο με ένα μαύρο κορίτσι. Της είμαι για πάντα ευγνώμων και περήφανη για αυτό.