ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Λάβαμε εντολή να βάλουμε τέλος στην εξαθλίωση

«Η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή προκειμένου να βάλει τέλος στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού», τόνισε στην ομιλία του για το ασφαλιστικό ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ότι με τη σκληρή της διαπραγμάτευση κατόρθωσε να μειώσει κατά 2/3 τις απαιτήσεις των δανειστών.

 

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι βάσει των στοιχείων της ΤτΕ τα μέτρα που πάρθηκαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από το 2010 μέχρι το 2014 είναι 56,1 δισεκ. ευρώ, ενώ τα τωρινά στα τρία χρόνια είναι όλα μαζί 5 δισεκ. ευρώ «στη χειρότερη των περιπτώσεων».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε εκ νέου στα ΜΜΕ αναφερόμενος σε υποθέσεις διαπλοκής και στη λίστα με τις διαφημίσεις των τραπεζών προς μιντιακές επιχειρήσεις, που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση. 

«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.  Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού, ότι έλαβε διαφήμιση για το protagon, ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και διευκρίνισε ότι όταν αποφάσισε να μπει στη πολιτική, σταμάτησε και τη σχέση του με τη δημοσιογραφία.