ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες σοκ από την τελευταία επίθεση του «δράκου» (VIDEO)

Η τελευταία επίθεση του 30χρονου "δράκου του Αμαρουσίου" εις βάρος 39χρονης υπαλλήλου του ΚΕΕΛΠΝΟ το πρωί της περασμένης Τετάρτης (25.05.2016) έχει καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερα ασφαλείας! Λίγες στιγμές μετά την επίθεση, η γυναίκα καλεί σε βοήθεια και ουσιαστικά οδηγεί στη σύλληψη του ανθρώπου που επιχείρησε να τη βιάσει.

 

 

Όλα έγιναν επί της οδού Αγράφων στο Μαρούσι και έχουν καταγραφεί λεπτό προς λεπτό. Τις φωτογραφίες ντοκουμέντο δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής. Ήταν 06:18 το πρωί της Τετάρτης 25 Μαΐου όταν ο 30χρονος άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί στην 39χρονη.

Την ακολουθούσε για πολλή ώρα πριν της επιτεθεί από πίσω και επιχειρήσει να την παρασύρει σε πάρκινγκ και να τη φιμώσει με μονωτική ταινία. Αλλά εκείνη δεν ήταν διατεθειμένη να "πέσει" χωρίς μάχη. Αντιστέκεται και χτυπά τον επίδοξο βιαστή της στα γεννητικά όργανα. Εκείνος τρέπεται σε φυγή κι εκείνη αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια. Όταν οι κάτοικοι της περιοχής βγαίνουν στα μπαλκόνια ακούγοντας τις φωνές της, τους δείχνει προς τα που έχει κινηθεί ο δράστης. Σχεδόν μια ώρα μετά, ο δράστης συλλαμβάνεται.

Η 39χρονη υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ κλήθηκε από την αστυνομία στο Α.Τ. Αμαρουσίου και εκεί αναγνωρίζει τον δράστη.

Αν και αρχικά ο 30χρονος αρνήθηκε τα πάντα, τελικά ομολόγησε έξι επιθέσεις κατά γυναικών στο Μαρούσι κι άλλες περιοχές. Η πρώτη επίθεση έγινε στις 19 Απριλίου κατά γυναίκας στρατιωτικού στην αερογέφυρα της Κηφισίας. Ακολούθησε μια δεύτερη στις 21 Μαΐου στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Γι’ αυτή την επίθεση μάλιστα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Μετάνιωσα που επιτέθηκα σε αυτή την κοπέλα. Ήταν νεαρό κορίτσι και θα ήθελα να είναι η κοπέλα μου». Είπε επίσης πως «δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι από τότε που κάηκε ούτε ίντερνετ, δεν είχα ιδέα ότι με ψάχνατε».

Ακολούθησαν άλλες δυο επιθέσεις στις 23 και 24 Μαΐου, πιο βίαιες αυτή τη φορά, με τον 30χρονο να χτυπά και να επιχειρεί να ξεγυμνώσει τα θύματά του, ξανά στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου. Η επόμενη, το πρωί της 25ης Μαΐου ήταν και η τελευταία.