LIFESTYLE

Ποιος δήλωσε: «Ποια είναι η Μπεκατώρου και της παίρνουμε δηλώσεις»;

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζω στο Σαββατοκύριακο. Εμένα μ’ αρέσει τέτοιου τύπου εκπομπή βίντεο, σχόλια, να γελάμε, πλάκα. Δεν είναι στο φόρτε μου να παρεμβαίνει μια μαγειρική, ένα ζώδιο. Στο πρωινό που έκανα στον ΑΝΤ1 είχα δυσκολευτεί, τώρα δεν έχω καταλάβει κάτι. Δυσκολεύτηκα προφανώς, αλλά δεν κατάλαβα κάτι», δήλωσε την Πέμπτη στο Φ&Μ Live, ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

Αμέσως μετά, από αυτή του την δήλωση, οι φήμες για αποχώρηση του από τον Ant1 φούντωσαν. Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» χθες το βράδυ, εντόπισε την Μαρία Μπεκατώρου σε βραδινή της έξοδο και όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για την πιο πάνω δήλωση του συνεργάτη της. Η Μαρία, ιδιαίτερα ευγενική όπως πάντα, απάντησε μεταξύ άλλων: «Ο Νίκος είναι απόλυτα ειλικρινής, είπε αυτό που σκέφτεται, το καταλαβαίνω και το σέβομαι».

Αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω βίντεο, ο νέος συνεργάτης της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», Νίκος Μουρατίδης σχολίασε: «Ποια είναι η Μπεκατώρου και τις παίρνουμε δηλώσεις»; Η πρόταση του αυτή θύμωσε την Νανά Παλαιτσάκη, η οποία εξέφρασε on air την δυσαρέσκεια της.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο εν λόγω βίντεο: