LIFESTYLE

Δήμητρα Παπανδρέου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ! (Φωτογραφίες)

Μπορεί όπως δήλωσε πρόσφατα τα οικονομικά της πλέον να μην της επιτρέπουν να κάνει αγορές και περιττά έξοδα αλλά η Δήμητρα Παπανδρέου συνεχίζει να αγαπάει τα ρούχα και τα αξεσουάρ και να παρακολουθεί τη μόδα και τις νέες τάσεις της!
 

 

Η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Κηφισιά, στα εγκαίνια του καταστήματος ρούχων "Giannetos & Kathy Heyndels" και απόλαυσε τα όμορφα κομμάτια της συλλογής τους!

Η Δήμητρα Παπανδρέου δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις και επιλέγει με προσοχή τις εκδηλώσεις στις οποίες θα βρεθεί. Στα εγκαίνια η Δήμητρα Παπανδρέου, επέλεξε τους τόνους του μαύρου και του γκρι ενώ ήταν σχεδόν αμακιγιάριστη!

Αυτή την περίοδο η προσοχή της βρίσκεται στο νέο της βιβλίο που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριι με τίτλο "Η οργή του Ανδρέα" ενώ πριν δυο μήνες είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ για τα νέα δεδομένα στη ζωή της: 

"Ζω περιορισμένα, με 850 ευρώ το μήνα, αλλά αξιοπρεπώς. Έμαθα να προσαρμόζομαι. Εδώ υποφέρει ένας ολόκληρος ελληνικός λαός και θα σταθούμε σε μένα; Κι εγώ μαζί του. Τέρμα τα περιττά έξοδα. Λιτότητα και αλληλεγγύη, να επιβιώσει το έθνος και να αναγεννηθεί με τις ιδέες και τις προτροπές του Ανδρέα. Όποια και όποιος δεν διαβάσει το βιβλίο χάνει την ευκαιρία να μάθει, όχι μόνο τι έγινε, αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε, που είναι το τελευταίο κεφάλαιο".

tlife.gr