LIFESTYLE

Ποιος γοήτευσε την Αθηνά Ωνάση και την απομάκρυνε από τον Αλβάρο;

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα. Ωστόσο, η χρυσή κληρονόμος τηρεί σιγήν ιχθύος, κρυμμένη απ' όλους και απ' όλα.

 

 

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, με τους μόνους ανθρώπους που έχει επαφή είναι οι Έλληνες κουμπάροι της, ο Κώστας και η Κατερίνα Κοτρωνάκη, με τους οποίους έχει ιδιαίτερη σχέση.

"Με την Αθηνά μιλάω, αλλά δεν θα σας πω εγώ για το διαζύγιό της. Αν θέλει, θα μιλήσει η ίδια. Αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό.", δήλωσε "κοφτά" στην εφημερίδα η κα Κοτρωνάκη, επιβεβαιώνοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, την είδηση, αλλά μη θέλοντας να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, αφού μπορεί μεν ο γάμος της μόνης εν ζωή Ωνάση να περνάει "καταιγίδα", όπως έγραψε και ο Αλβάρο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ωστόσο φίλοι του ζευγαριού επιμένουν πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη.

Την είδηση πως η Αθηνά και ο Αλβάρο χωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου, που έσκασε σαν βόμβα, δημοσίευσε η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Epoca" πριν μια εβδομάδα, ωστόσο δεν παρέθεσε τις ακριβές αιτίες του χωρισμού.

Λίγες ημέρες αργότερα, δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας ανέφερε ότι η Αθηνά "έπιασε στα πράσα" τον Αλβάρο με φλογερή Ισπανίδα, ωστόσο χωρίς και πάλι να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τρίτο πρόσωπο.

Ένα ακόμα σενάριο θέλει την Αθηνά να απομακρύνεται από τον Αλβάρο διότι εκείνη, σε αντίθεση με τον σύζυγό της, θέλει να αποκτήσει παιδί. 

Ακόμα, αυτό που συζητείται έντονα στους κοσμικούς κύκλους του διεθνούς jet set είναι πως η Αθηνά Ωνάση απομυθοποίησε τον γοητευτικό Βραζιλιάνο και γοητεύτηκε από έναν άλλο άνδρα. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τον τελευταίο καιρό η 31χρονη περνούσε αρκετές ώρες μαζί με έναν καλό της φίλο, στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.