LIFESTYLE

Κέιτ Μίντλετον – Oυίλιαμ: Από μια κλωστή κρέμεται ο… γάμος τους;

Ενα δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, κάνει λόγο για προβλήματα στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

 

Αν και η πηγή του δημοσιεύματος δεν επιβεβαιώνεται, αναφέρει ότι η σχέση τους κρέμεται από μία κλωστή.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό In Touch – που έχει το θέμα στο εξώφυλλό του- αναφέρει ότι το πριγκιπικό ζευγάρι περνά κρίση στο γάμο του, και για τον λόγο αυτό έχουν ήδη επισκεφτεί σύμβουλο γάμου.

Αιτία, η πίεση και οι διαφωνίες για την ανατροφή των παιδιών τους αλλά και οι αυξημένες υποχρεώσεις τους, που έχουν ως αποτέλεσμα την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Και φυσικά τα προβλήματά τους περιπλέκονται από τον συνεχή δημόσιο έλεγχο στον οποίο υπόκεινται.

Οι φήμες διαζυγίου ανάμεσα στην Κέι και τον Γουίλιαμ θα μπορούσαν να οφείλονται εν μέρει στην αυξανόμενη πίεση για την Κέιτ να μείνει και πάλι έγκυος. Αν και το ζευγάρι έχει ήδη δύο μικρά παιδιά ηλικίας κάτω των 3, ορισμένα μέλη της οικογένειας τους πιέζουν να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Το Hollywood Gossip ανέφερε ότι η μητέρα της Κέιτ, Κάρολ Μίντλετον, ασκεί τη μεγαλύτερη πίεση.

«Οι πρώτες δύο εγκυμοσύνες της γοήτευσαν τον κόσμο, τόνωσαν τη βρετανική οικονομία και οφέλησαν πολύ το παλάτι.

Η Κέιτ φέρεται να σχεδίαζε να κάνει και τρίτο, αλλά μετά από δύο δύσκολες εγκυμοσύνες μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη. Και η πίεση από τα μέλη της οικογένειας για περισσότερα παιδιά ίσως της προκαλέσει πρόβλημα.