MEDIA

Φεύγουν από το Star Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου; Ποιος σταθμός τους πολιορκεί

Άγνωστο το μέλλον του «ΦΜ Live» αφού φέτος τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν και τα καλύτερα που έχει πετύχει το δίδυμο Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου, αλλά μην ξεχνάμε πως η εκπομπή άλλαξε ώρα προβολής για πολλοστή φορά.

 

 

Στη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου εξηγεί τι πήγε στραβά φέτος στην εκπομπή, αποκαλύπτει την επιθυμία των παρουσιαστών να μη συνεχίσουν την επόμενη σεζόν, ενώ σκάει και τη βόμβα που θέλει άλλο τηλεοπτικό σταθμό να πολιορκεί το λατρεμένο δίδυμο.

«Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο και με… κούραση! Και απ' ότι όλα δείχνουν; Το ΦΜ Live κουράστηκε, γέρασε… Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για την καθημερινή εκπομπή του Star, η οποία κουβαλώντας πια χιλιάδες ώρες τηλεοπτικού αέρα, δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος της και το αποτέλεσμα που μας προσέφεραν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν κατώτερο των τηλεοπτικών προσδοκιών.

Η εκπομπή έχασε το κέφι της και τη φρεσκάδα της. Έπεσε στην παγίδα των κλισέ και των επαναλήψεων και παρά το απολαυστικό κόψε- ράψε της Μαρίας και του Φώτη, συνδυασμένο με το διαολεμένο χιούμορ τους, το… θαύμα δεν έγινε.

Αυτό ήταν κάτι που το αντιλήφθηκε το λατρεμένο δίδυμο και εν όψει της νέας χρονιάς είπε να πάρει τα μέτρα του. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές,  ο Φώτης και η Μαρία διεμήνυσαν στους Starικούς ότι δε θα τους ενδιέφερε και του χρόνου να συνεχίσουν να είναι στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές και συζητούν το ενδεχόμενο η συνεργασία τους να συνεχιστεί κάτω από εντελώς διαφορετική βάση.

Και το καλύτερο; Ο Alpha μπήκε αίφνης στην κούρσα της διεκδίκησής τους για του χρόνου. Μωρέ λέτε;»

womenonly.g