LIFESTYLE

Κριτική… δηλητήριο : «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια!»

Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης για την χρονιά που πέρασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

 

Η κουβέντα έφτασε φυσικά στην πρώην συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν χάρισε φιλοφρονήσεις, αλλά αντιθέτως άσκησε την κριτική της…

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει να με πείσει για κάτι. Έχουμε προσπαθήσει, δεν γίνεται. Το έχω δει, το έχω ξαναδεί με πολύ καλή πρόθεση, με καλή διάθεση, με υπομονή, με ψυχραιμία. Δεν μπορώ, δεν αντέχω. Στο 10λεπτο θέλω να σπάσω την τηλεόραση.

Το ενοχλητικό στην Κωνσταντίνα είναι ότι δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια. Εγώ βλέπω μια γυναίκα που προσπαθεί να βγάλει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Κάτι ιδιαίτερα επιτηδευμένο.

Κάτι το οποίο λιγάκι φλερτάρει και με αυτό το αφελές, το οποίο ως γυναίκα εγώ δεν το θέλω. Έχει κουράσει, γιατί όλες προσπάθησαν να το κάνουν αυτό. Από την Ελένη και μετά το χάος. Δηλαδή όλες το ίδιο; Όλες σέξι; Όλες ωραίες; Όλες στο σύννεφο της καλής ζωής; Χωρίς προβλήματα, χωρίς αγωνίες, χωρίς άγχη; Είναι άλλες γυναίκες. Εμείς που τις παρακολουθούμε ζούμε σε άλλο πλανήτη.»

zappit.gr