ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παράτησε γυναίκα και παιδιά γιατί ερωτεύτηκε μια κούκλα σιλικόνης! (φωτό)

Μετά τα πρώτα γέλια, η περίπτωση του 61χρονου Ιάπωνα, ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα και τα παιδιά του γιατί ερωτεύτηκε… μια κούκλα σιλικόνης, προκαλεί θλίψη και ερωτήματα για την ψυχική του υγεία. Ωστόσο μέχρι να φτάσει κανείς στην κοινωνιολογική και ιατρική εξέταση του πράγματος, μπορεί να δει την «τέλεια σχέση» μέσα από τα μάτια του ερωτοχτυπημένου άνδρα. 

 

 

ένας άντρας από την Ιαπωνία αποκάλυψε ότι έχει βρει επιτέλους την ευτυχία στο πρόσωπο της «Saori», μιας κούκλας από σιλικόνη.

Ο Senji Nakajima, ισχυρίζεται ότι απολαμβάνει την «τέλεια» σχέση με την «Saori», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος ήδη με μια γυναίκα με την οποία έχει δύο παιδιά.

Ο Senji, 61 ετών, από το Nagano, ζει με την κούκλα στο διαμέρισμά του στο Τόκιο, με την οποία έχει μια απόλυτα φυσιολογική σχέση, όπως ισχυρίζεται και μάλιστα εκείνη δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα χρήματα.

Αρχικά, ο Senji την χρησιμοποιούσε μόνο για σεξουαλικούς σκοπούς και την φαντασιωνόταν ότι σαν να ήταν η πρώτη του κοπέλα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ωστόσο, καθώς η Saori τον βοηθούσε να γεμίσει τα μοναχικά του βράδια, ο Senji άρχισε να αναπτύσσει ισχυρότερα συναισθήματα, ώσπου στο τέλος δημιούργησε «σχέση» με εκείνη, λέγοντας ότι είναι «κάτι περισσότερο από μια κούκλα».

Πηγή: daiymail