MEDIA

Η Άννα Μπουσδούκου παντρεύεται για να… πικάρει τον πρώην

«Νεύρα και άσχημη ψυχολογία έχει on air το πουλέν του ΣΚΑΪ, η Αννούλα του Φαλήρου, τις τελευταίες ημέρες και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό», όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo.

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι, το low profile κορίτσι, που δήλωνε μέχρι χθες «ποτέ δεν ήταν στόχος ζωής ο γάμος» στο περιοδικό «YOU», τώρα έχει σηκώσει το τηλέφωνο και έχει διαμηνύσει εμπιστευτικά σε τηλεοπτικούς και όχι μόνο συντάκτες ότι παντρεύεται με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σταύρο Ιωαννίδη. 

Η είδηση του γάμου, που έκανε τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του Διαδικτύου, μόνο τυχαία δεν έσκασε τώρα. Οχι, δεν άλλαξε κάτι στη σχέση της με τον δημοσιογράφο του Σκάι στη Θεσσαλονίκη και θέλουν να την επισημοποιήσουν. Εξωτερικός είναι ο παράγοντας που ταρακούνησε την Άννα και εκείνη θέλησε να απαντήσει με σενάρια γάμου. 

Ο πρώην σύντροφός της παντρεύεται την Κυριακή στο Golf της Γλυφάδας και μάλιστα πολλοί κοινοί φίλοι του πρώην ζευγαριού θα παραβρεθούν στην τελετή. Η Άννα ήταν ζευγάρι με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Love Radio Άγγελο Τριάντη.

Ο Άγγελος είναι η φωνή πολλών διαφημιστικών σποτ και μετά τον χωρισμό του με την Άννα Μπουσδούκου, βρήκε τον έρωτα στην Αθηνά, η οποία καμία σχέση δεν έχει με τα media και η γαλήνη ξαναήρθε, όπως μαθαίνουμε, στη ζωή του Άγγελου, αφού δεν είναι λάτρης της showbiz. 

Όταν η Άννα πληροφορήθηκε ότι η σχέση του Άγγελου με την Αθηνά μόνον εφήμερη δεν είναι και μάλιστα έχουν τυπωθεί και τα προσκλητήρια, έγινε, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, έξαλλη και αποφάσισε να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Γάμος αντί γάμου, μόνο που δεν προλάβαινε να προλάβει τον πρώην της, ο οποίος μαζί με τη μελλοντική σύζυγό του έχουν ήδη στήσει μια υπέρλαμπρη τελετή στο Golf και μετά τραπέζι στο ιδιόκτητο κτήμα της νύφης στο Ζούμπερι. 

Πηγη: Freddo