ΔΙΕΘΝΗ

«Η όμορφη μοναδική κόρη αδερφή και φίλη»- Ο τραγικός θάνατος του μοντέλου

 Άφησε την τελευταία της πνοή μετά την πτώση της από διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

 

Η Έιμι Σπένσερ, μοντέλο, πορνοστάρ, η οποία εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο του reality show "Geordie Shore", υπέστη θανάσιμους τραυματισμούς όταν έπεσε από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στο Brighton στις 10 Ιουλίου.

Η 27χρονη, γνωστή επίσης και με το όνομα Κάρλα Μάι, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν έπεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun.

Ένας 28χρονος άνδρας από το Brighton συνελήφθη με την υποψία της δολοφονίας μετά το περιστατικό. Μια γυναίκα, επίσης 28 ετών, συνελήφθη με την υποψία της κατοχής με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία κλήθηκε στη συγκεκριμένη διεύθυνση στο Brighton περίπου στις εννέα το πρωί στις 11 Ιουλίου μετά από αναφορές ότι μια γυναίκα είχε πέσει από τον πρώτο όροφο.

Η Σπένσερ, η οποία έζησε στο Brentwood, του Essex, μεταφέρθηκε στο Royal Sussex County Hospital, αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

Η οικογένεια εξέδωσε λακωνική και περιεκτική ανακοίνωση: «Η όμορφη μοναδική κόρη, αδερφή και φίλη, έφυγε από την ζωή στις 4:47 το απόγευμα της Δευτέρας».