LIFESTYLE

Η ηθοποιός και ο δισεκατομμυριούχος- Στον απόηχο του επώδυνου διαζυγίου

Νέο έρωτα φαίνεται πως βρήκε η Amber Heard. Η ηθοποιός είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν μερικούς μήνες όταν εμφανίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο κατηγορώντας τον ηθοποιό Jonny Depp για κακοποίηση και με το διαζύγιο να έχει π0άρει το δρόμο του. Σήμερα η Amber διεκδικεί μέρος της περιουσίας του εκατομμυριούχου σταρ του Χόλιγουντ.

 

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως ανήκουν λίγο πολύ στο παρελθόν, με την ηθοποιό να έχει αφήσει πίσω της αυτές τις δύσκολες στιγμές και να κάνει μία νέα αρχή με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, Elon Musk. Ο Musk, είναι ιδρυτή της Tesla και σύμφωνα με το αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ, η Heard πέρασε, το σαββατοκύριακο μαζί του σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι.

Η περιουσία του αποτιμάται σε 12 δις δολάρια, είναι 45 ετών και συνιδρυτής της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors. Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εταιρείας SpaceX, που εξειδικεύεται σε διαστημικά ταξίδια. Κατάγεται από την Νότια Αφρική και μόλις πήρε διαζύγιο από την ηθοποιό Talullah Riley, με την οποία χώρισε μια φορά το 2010 και την ξαναπαντρεύτηκε το 2012.