LIFESTYLE

«Σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις»- Τα δάκρυα της διάσημης…

«Σκέφτεσαι ότι η καρδιά σου δεν μπορεί να το αντέξει, ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις».

 

Τα λόγια αυτά ανήκουν στη Τζένιφερ Άνιστον.  Η ηθοποιός βρέθηκε στην τελετή απονομής βραβείων στο Giffoni Film Festival στην Ιταλία και, μεταξύ άλλων, δέχτηκε ερωτήσεις για την μέχρι τώρα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο. Κάποια στιγμή, ένας έφηβος, πήρε το λόγο και την ρώτησε αν έχει ξυπνήσει ποτέ και δεν ήξερε ποια ήταν και τι έκανε με τη ζωή της.

«Δεν υπάρχουν αρκετά δάχτυλα χεριών και ποδιών σ’ αυτή την αίθουσα για να μετρήσουν τις φορές που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο» εξομολογήθηκε και ξέσπασε σε λυγμούς. Και στη συνέχεια είπε: «Είμαστε όλοι άνθρωποι, είτε είμαστε σερβιτόροι είτε ψήστες, είτε μαθητές ή οτιδήποτε άλλο είμαστε, στο τέλος μιας ημέρας που έχει φτάσει στα άκρα, σκέφτεσαι ότι ‘δεν μπορείς να πας παρά πέρα’. Ότι αυτό που ζεις είναι πάρα πολύ για σένα. Σκέφτεσαι ότι η καρδιά σου δεν μπορεί να το αντέξει, ότι ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι αν είσαι αρκετά καλός ή αν θα επιβιώσεις».