LIFESTYLE

Στη μικρή οθόνη 28χρονη ποπ σταρ, σε πρίκουελ του «Ψυχώ»

Tο υποκριτικό της ταλέντο στη μικρή οθόνη θα δείξει η 28χρονη ποπ σταρ Rihanna, ερμηνεύοντας έναν από τους βασικούς ρόλους της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Bates Motel», που βασίζεται στην κλασσική κινηματογραφική επιτυχία «Ψυχώ».

Η αποκάλυψη έγινε από το καστ της σειράς κατά τη διάρκεια συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ San Diego Comic – Con στην Καλιφόρνια.

Η επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή της 28χρονης τραγουδίστριας έγινε μέσω της επίσημης σελίδας της σειράς στο Twitter, όπου ανέβηκε ένα βίντεο κλιπ της Rihanna, με τη σημείωση: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε, πολύ σύντομα, τσεκ ιν στο Bates Motel. Μαντέψτε, ποιος άλλος; Μαντέψτε, ποια θα υποδυθεί την Marion;».

Η σειρά «Bates Motel», είναι ένα πρίκουελ της κλασικής ταινίας «Ψυχώ», στην οποία τον ρόλο της Marion Crane υποδύθηκε η Janet Leigh, το 1960, με την πασίγνωστη σκηνή δολοφονίας της στο ντους.

Μαζί με την Rihanna, στην τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς θα παίξουν επίσης οι Vera Farmiga, Freddie Highmore, Max Thieriot, Olivia Cooke και Nestor Carbonell.