ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Sun sea sex»- Μερόνυχτα οργίων και χλιδής με ανταλλαγή συντρόφων

Οι swingers θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στην Κρήτη με όργια χλιδής, που κοστίζουν κοντά στις 5.000 ευρώ.

 

Όπως γράφει η Freddo η τελευταία… λέξη της μόδας στο σεξ, που κερδίζει διαρκώς φανατικούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο, είναι η ανταλλαγή συντρόφων.
Hδη λειτουργούν σε όλο τον κόσμο ξενοδοχεία μόνο για swingers, ενώ οργανώνονται σχεδόν κάθε μήνα events για ζευγάρια που θέλουν να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες σε νέες αγκαλιές, έχοντας βεβαίως πάντα στο πλευρό τους το έτερόν τους ήμισυ.

Η Ελλάδα αποτελεί για τους swingers έναν από τους πιο «καυτούς» προορισμούς, αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να χαρούν το σεξ.

Eτσι με σύνθημα τα τρία «S» -«sun», «sea», «sex»- πρόκειται να καταφθάσουν στην Κρήτη εκατοντάδες ζευγάρια για να μοιραστούν το κρεβάτι τους με άγνωστους «ομοϊδεάτες» τους.

Για του λόγου το αληθές, το ολλανδικό τουριστικό γραφείο «SDC» διοργανώνει διακοπές σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Κρήτης και υπόσχεται στους ενδιαφερόμενους βραδιές γεμάτες πάθος, βγαλμένες από την ελληνική μυθολογία.

Στο διαφημιστικό που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο το γραφείο κάνει λόγο για ένα sexy πακέτο διακοπών στη χώρα, όπου ο Ολύμπιος θεός Δίας έκανε έρωτα με τουλάχιστον εννιά θεές ταυτόχρονα, ενώ γίνεται ειδική μνεία στην ελληνική φιλοξενία, τα υπέροχα φαγητά και τις μοναδικές παραλίες.

Το συγκεκριμένο πακέτο διακοπών, που είναι και το… οικονομικότερο, αφορά ημερομηνίες από τα τέλη Αυγούστου και για όλο σχεδόν το φθινόπωρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και για την εβδομάδα από 17 έως 23 Οκτωβρίου οι τιμές για έξι διανυκτερεύσεις κυμαίνονται από 2.598 έως 4.297 ευρώ, ανάλογα τον τύπο του δωματίου που θα επιλέξει το κάθε ζευγάρι. Στην τιμή περιλαμβάνεται 24ωρο all inclusive σερβίρισμα soft drink, μπίρας, ντόπιων κρασιών, κοκτέιλ και άλλων ποτών, πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο και σνακ, κλιματισμός, καθημερινός καθαρισμός δωματίου και χρήση spa. Προσφέρεται ακόμη δωρεάν χρήση Wi-Fi, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και σάουνα.

Επιπλέον, οι swingers που θα αγοράσουν το πακέτο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές θεματικές βραδιές βασισμένες στο σεξ και εμπνευσμένες κυρίως από την αρχαία Ελλάδα, θα μπορούν να βρουν και ερωτικά βοηθήματα από το sex shop που λειτουργεί μέσα στις εγκαταστάσεις του κρητικού resort, ενώ από τις 22.00 μέχρι τις 03.00 θα λειτουργούν δύο δωμάτια, το «sexy sins lounge» και το «Sdc pleasure room», όπου οι swingers θα μπορούν να ανταλλάσσουν ανενόχλητοι συντρόφους, διαλέγοντας δύο, τρία ή και περισσότερα από τα εκατοντάδες ζευγάρια που θα βρίσκονται εκεί.

Ηδη οι ενδιαφερόμενοι είναι πάρα πολλοί, ενώ για τις σουίτες υπάρχει λίστα αναμονής σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση, καθώς έχουν κρατηθεί και προπληρωθεί.

Στην ειδική ιστοσελίδα των swingers υπάρχουν και φωτογραφίες αρκετών ζευγαριών που θα βρεθούν στην Κρήτη και μεταξύ αυτών υπάρχουν και αρκετά απελευθερωμένα ζευγάρια από την Ελλάδα, που ήδη διαλέγουν μέσω των φωτογραφιών με ποιους θα απολαύσουν τις χαρές του έρωτα στο ελληνικό νησί.

Προκαλεί πάντως το ενδιαφέρον ότι παρά το υψηλό κόστος του πακέτου η συμμετοχή είναι υψηλή, γεγονός που δείχνει πως οι συμμετέχοντες είναι σχετικά οικονομικά ευκατάστατοι, δεδομένου ότι μέσα στην τιμή δεν περιλαμβάνονται αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
Μέσα στις υποχρεώσεις των συμμετεχόντων είναι να μην κουβαλάνε μαζί τους ναρκωτικές ουσίες, ούτε να κάνουν χρήση φωτογραφικών μηχανών και καμερών, αφού θα πρέπει να τηρούν απόλυτη εχεμύθεια. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους εργαζομένους του ξενοδοχείου, οι οποίοι μάλιστα καλούνται να υπογράψουν κι επιπλέον όρο στις συμβάσεις τους, για να μη δίνουν σε κανέναν την παραμικρή πληροφορία. Μάλιστα, θα πρέπει το προσωπικό να είναι και προετοιμασμένο για τα όσα ίσως δει με τα ίδια του τα μάτια να εκτυλίσσονται στους χώρους του ξενοδοχείου.

Η κρουαζιέρα του πάθους

Εν τω μεταξύ, την ίδια στιγμή, το ίδιο πρακτορείο διαφημίζει ήδη καλοκαιρινή κρουαζιέρα που οργανώνει του χρόνου στα ελληνικά νησιά, με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει στάσεις σε Αθήνα-Μύκονο-Πάρο-Κω-Ρόδο -Μαρμαρίδα (Τουρκία)-Σαντορίνη, με κατάληξη και πάλι στην Αθήνα. Οι τιμές σε αυτή την περίπτωση ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο, με το πρακτορείο να σημειώνει: «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC. Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια και 5άστερα εστιατόρια».