ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με βερμούδα ο πρώην πρωθυπουργός στη Σαντορίνη

Ο Τόνι Μπλερ απολαμβάνει τις ομορφιές των Κυκλάδων, μαζί με την οικογένειά του και τον Γιώργο Παπανδρέου που τον προσκάλεσε…

 

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, βρήκε χρόνο κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, να επισκεφθεί ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της Σαντορίνης, αυτό του Γιώργου Κουτσογιαννόπουλου.

Ο κ. Μπλερ δοκίμασε Σαντορινιά κρασιά και σύμφωνα με πληροφορίες ενθουσιάστηκε από την εκπληκτική, όπως είπε, ποιότητά τους. Ζήτησε να μάθει για τον μοναδικό τρόπο καλλιέργειας του Θηραϊκού αμπελώνα και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον ιδιοκτήτη του Οινοποιείου κ. Κουτσογιαννόπουλο.

Ο κ. Μπλερ συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί το γνωστό οινοποιείο πράγμα που τελικά έγινε, καθώς την επομένη ημέρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε το ίδιο Οινοποιείο. Σημειώνουμε ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός πήγε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου στην Ίο με σκάφος και συνεχίζει εκεί τις διακοπές του.

Ο κύριος Μπλέρ έφτασε οικογενειακώς στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης στις 26 Ιουλίου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στην Ιο με πλοίο, όμως επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη τα σχέδια άλλαξαν και αποφασίστηκε να παραμείνει στην Σαντορίνη για ένα βράδυ.

Πηγή: neasantorinis.gr