ΔΙΕΘΝΗ

Ακινητοποίησε τον κλέφτη φορώντας το… μαγιό της

Το όνομά της είναι Mikaela Kellner, είναι αστυνομικός στη Στοκχόλμη και τώρα το καλοκαίρι, περνάει τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας ηλιοθεραπεία σε ένα από τα μεγάλα πάρκα της πόλης.

Εως εδώ καλά, μέχρι που εμφανίστηκε ο… κλέφτης. Η Mikaela και άλλοι φίλοι της και συνάδελφοι, – όντας εκτός υπηρεσίας, απολάμβαναν την ηλιόλουστη μέρα. Εως ότου, ανακάλυψαν ότι κάποιος είχε αρπάξει τα κινητά τους.

Ο επίδοξος κλέφτης πλησίασε την παρέα και ισχυρίστηκε ότι πουλά περιοδικά για τους άστεγους. Η Kellner άρχισε να πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν εκείνος άφησε κάποια από τα χαρτιά του στην κουβέρτα τους. Αμέσως μόλις εκείνος έφυγε, παίρνοντας μαζί του τα χαρτιά του, μια από της φίλες της Kellner συνειδητοποίησε ότι λείπει το κινητό της.«Δεν υπήρχε χρόνος, έτσι άρχισα να τρέχω να τον προλάβω, για 15 μέτρα περίπου», είπε η Kellner και συμπλήρωσε: «Θα έτρεχα ακόμη και αν ήμουν γυμνή».

Το στιγμιότυπο αποθανάτισε κάποιος περαστικός με τη φωτογραφική του μηχανή, της έδωσε τη φωτογραφία, εκείνη την ανέβασε στο Instagram -για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο- όπως είπε, και έτσι έγινε. Πάνω από 10.000 like μέσα σε λίγα λεπτά…