LIFESTYLE

Η θεά Ζιζέλ «όργωσε» τη σκηνή του Μαρακανά… (φωτο)

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε το παγκοσμίου φήμης μοντέλο, Gisele Bundchen, υπό τους ήχους του τραγουδιού «The Girl from Ipanema», στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

Η βραζιλιάνα καλλονή έκανε πασαρέλα στο εμβληματικό στάδιο «Μαρακανά», γεμάτη αυτοπεποίθηση και με σταθερό βηματισμό, ενώ τη συνόδευε στο πιάνο ο  Daniel Jobim. 

To σούπερ μόντελ φορούσε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Βραζιλιάνου σχεδιαστή Alexandre Herchcovitch.

«Η Gisele ξέρει ακριβώς πώς να αναδείξει ένα ρούχο και τι της πηγαίνει για την κάθε περίσταση. Έχει πάντα άποψη για το τι θα φορέσει και μαζί κάναμε σημαντικές αλλαγές. Είναι μέρος της δουλειάς μου να ακούω και να εξετάζω τις παρεμβάσεις. Το σίγουρο είναι πως η Gisele έχει ισχυρή άποψη και δουλεύει πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε ο Herchcovitch στη Vogue.

Παρόλο που το μοντέλο έχει αποσυρθεί από τις παρασέρες εδώ και περίπου έναν χρόνο προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια, τα παιδιά και τις επιχειρήσεις της, ωστόσο η πασαρέλα είναι κάτι που δεν ξεχνιέται. 

Σε συνέντευξή της στο People, αποκάλυψε ότι είχε άγχος για τη βραδιά: «Αυτή σίγουρα ήταν η μεγαλύτερη πασαρέλα που έχω περπατήσει ποτέ στην καριέρα μου. Το να με παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη μου δημιούργησε λίγο άγχος και αγωνία. Αυτή είναι πολύ σημαντική στιγμή για την πατρίδα μου και για μένα ήταν ιδιαίτερη τιμή που με κάλεσαν σε αυτή την τόσο μεγάλη γιορτή».

Στη συνέχεια χάθηκε μέσα στο πλήθος και χόρεψε με τον κόσμο!