LIFESTYLE

Σάλος με τη Charlize Theron – Με φουστάνια, γοβάκια και ξανθιά περούκα ο γιος της (φωτό)

'Eντονες αντιδράσεις σε χρήστες των social media έχει προκαλέσει η εικόνα του γιου της Charlize Theron, να φοράει κοριτσίστικα ρούχα, ντυμένος πριγκίπισσα Έλσα από τη Frozen της Disney. Η διάσημη ηθοποιός δέχθηκε επίθεση με επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για ρατσισμό εκ μέρους της λευκής Charlize. 

 

 

Όλα ξεκίνησαν όταν, με αφορμή το Hοllowen, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, επέτρεψε στον υιοθετημένο γιο της Jackson, να ντυθεί με φόρεμα, γοβάκια και πέπλα, κατά την καθιερωμένη βόλτα του Hοllowen με άλλα παιδάκια. 

Πριν από μερικές ημέρες προκάλεσε έντονα σχόλια, όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, μια φωτογραφία με τον τετράχρονο γιο της ντυμένο κορίτσι, με φόρεμα και ξανθιά περούκα. 

Ορισμένοι δεν δίστασαν να τη χαρακτηρίσουν «κακή μητέρα», που επέτρεψε να γίνει αυτό ή ότι με αυτό τον τρόπο μπερδεύει την προσωπικότητα του παιδιού.

Αρκετοί κάνουν λόγο για υποβάθμιση της προσωπικότητας του παιδιού, ενώ μερικοί αναρωτιούνται εάν αυτό είναι νόμιμο. Κάποιοι άλλοι μάλιστα, κάνουν λόγο για ρατσισμό, λέγοντας «να γιατί μια λευκή δεν πρέπει να υιοθετεί ένα μαύρο παιδί». 

Η Charlize, το 2012, υιοθέτησε τον Jackson από την Αφρική και κατά καιρούς έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του. Το προηγούμενο καλοκαίρι η ηθοποιός υιοθέτησε και ένα κοριτσάκι. Κανείς, πάντως, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί το παιδάκι αυτό να αισθάνεται ότι η φύση του είναι άλλη και ότι απλώς η μητέρα του αυτό το βρίσκει φυσιολογικό, χωρίς να θέλει να του προβάλλει αντιρρήσεις.

 

Δείτε μερικά από τα σχόλια που δέχθηκε η ηθοποιός στο Τwitter.