ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σοκ: Έτρεχε στη μητέρα της ουρλιάζοντας από τον πόνο (Βίντεο)

Η είδηση αυτή πρέπει να χτυπήσει το «καμπανάκι» σε όλους τους χρήστες κινητών συσκευών.

 

 

Η Jackie Fedro, μια μητέρα από μια επαρχία του Σικάγο, μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία, που συνέβη στη 13χρονη κόρη της, Gabbie. Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα, όταν οι γονείς της, της χάρισαν ένα κινητό για τα Χριστούγεννα.

efhvh1

Aυτό που συνέβη, όμως, στη Gabbie δεν ήταν συνηθισμένο περιστατικό. Ενώ χρησιμοποιούσε το κινητό της μια μέρα, η μητέρα της άκουσε ένα ουρλιαχτό. Η κόρη της κατέβηκε τις σκάλες τρέχοντας, κρατώντας τον λαιμό της και ουρλιάζοντας από τον πόνο. Όταν έβγαλε το χέρι της, η μητέρα της αντίκρυσε ένα σοκαριστικό θέαμα. 

Ο λαιμός της κόρης είχε έγκαυμα σε σχήμα αλυσίδας!

efhvh2

Η Gabbie χρησιμοποιούσε το κινητό της, ενώ αυτό ήταν συνδεδεμένο σε πρίζα. Το καλώδιο ακουμπούσε στο κολιέ του λαιμού της, μεταδίδοντας ηλεκτρικό ρεύμα, που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Το δημοσίευσαν στο Facebook, με σκοπό να προειδοποιήσουν άλλα άτομο για τους δυνητικούς κινδύνους της χρήσης κινητού και της επαφής του με μέταλλο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας για να τους ενημερώσετε για τους πιθανούς κινδύνους επαφής κινητού και μετάλλου.