MEDIA

Μαντζουράνης: Θα κινηθεί με αγωγές

Με αγωγές θα κινηθεί ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης εναντίον αυτών που υποστηρίζουν ότι είναι συνήγορος του κ. Μαρινάκη και ταυτόχρονα εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

 

 

 

«Πρόκειται για συνειδητή αθλιότητα του αισχίστου είδους. Σήμερα θα πάρουν τα εξώδικα και αύριο-μεθαύριο θα προχωρήσω σε αγωγές. Δεν μπορούν να παίζουν έτσι. Όσο ισχυροί και να είναι κάποιοι, θα πρέπει να αντιληφθούν πως δεν υπάρχει κανένας Έλληνας πολίτης υπεράνω του νόμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζουράνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Επανέλαβε πως δεν έχει εκπροσωπήσει τον κ. Μαρινάκη «σε καμία δίκη, σε καμία διαδικαστική πράξη, ενώπιον κανενός δικαστηρίου, κανενός εισαγγελέα, καμιάς Αρχής» και πρόσθεσε: «Είμαι δικηγόρος ενός από τους πολλούς συγκατηγορούμενούς του στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, του Θεόδωρου Κουρίδη, ο οποίος υπήρξε δικηγόρος της ΕΠΟ. Αυτό και τίποτα άλλο».

«Αυτό» πρόσθεσε «αποδεικνύεται από έγγραφα και θα αποδειχθεί ενώπιον των δικαστηρίων, όπου θα προσφύγω. Διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, ως δικηγόρος δεν έχω άλλο όπλο να αμυνθώ στη λάσπη και τη συκοφαντία παρά μόνο στα δικαστήρια».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ