MEDIA

Eπίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Αντώνη Σρόιτερ: «Σκ@τοψυχος!»

Ο Χάρρυ Κλυνν χρησιμοποιεί τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για να σχολιάζει την επικαιρότητα και να τοποθετείται δημόσια για διάφορα ζητήματα.

 

 

Χθες μέσα από το facebook του, ο ηθοποιός χαρακτήρισε «σκ@τοψυχο» τον Αντώνη Σρόιτερ. Τι συνέβη και έγινε έξαλλος;

Ο άνκορμαν του Alpha προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση πριν λίγα 24 ωρα:

 «Σου φταινε ολοι και ολα, για τα χαλια της δικης σου ζωης. Παντα ευθυνονται οι αλλοι, εσυ δεν φταις σε τιποτα. Χαιρεσαι για το προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, γιατι ετσι πιστευεις οτι παιρνει γευση, απο τη δικη σου μιζερια. Εισαι ο γνωστος σε ολους, Ελληνας “σκ@τοψυχος”. Κομματι αυτης της κοινωνιας, ευτυχως μικρο. Ο αλλος λοιπον, μπορει να ξεπερασει το προβλημα του, μπορει και οχι. Εσυ παλι, παντα “σκ@τοψυχος” θα εισαι. Και την μιζερια σου δεν θα την ξεπερασεις ποτε. Γιατι δεν εχεις μαθει να παλευεις για το δικο σου καλο, αλλα για το κακο των αλλων. Περαστικα και κατσε να βλεπεις, γιατι τα καλα τωρα αρχιζουν..».

 

Φαίνεται πως τα λόγια του δεν άρεσαν στον Χάρρυ Κλυνν, με αποτέλεσμα να του απαντήσει διαδικτυακά:

«Καλά τα λες φίλε Αντώνη Σρόιτερ στον Έλληνα «σκ@τόψυχο» που «χαίρεται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος γιατί έτσι πιστεύει ότι παίρνει γεύση, από τη δίκη του μιζέρια» αλλά στο τέλος που απειλείς, «περαστικά και κάτσε να βλέπεις, γιατί τα καλά τώρα αρχίζουν…» γίνεσαι κι εσύ ένα μ’ εκείνον… Σκ@τόψυχος!».

peoplegreece.com