LIFESTYLE

«Έδειρα τον Γιάννη Γκιωνάκη πάνω στη σκηνή»!

Σοκάρει η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της, καθώς αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει χτυπήσει τον Γιάννη Γκιωνάκη επί σκηνής! Πιο συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του περιοδικού Λοιπόν αν όταν έπαιζε με τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη και εκείνος της έκανε μια άκομψη χειρονομία πάνω στη σκηνή τον χτύπησε, απάντησε:

 

«Ναι, τον έδειρα. Φορούσα κι ένα δαχτυλίδι… Πάντα είμαι έτσι, αντιδραστική. Δυστυχώς είναι το ελάττωμα μου, δεν δέχομαι την αδικία. Δεν κωλώνω. Είπα μάλιστα στο κοινό: “Κυρίες και κύριοι, αυτό που κάνει τώρα ο κύριος Γκιωνάκης δεν το έχει το κείμενο κι εγώ δεν το ανέχομαι!”.

Ο λόγος για την Αννα Φόνσου που σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν μπροστά στα μάτια του κοινού τού έριξε χαστούκι με το δαχτυλίδι, απάντησε «Ναι, δεν καταλαβαίνω τίποτα εγώ…".

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως η Αννα Φόνσου τον χτύπησε με ανάποδο χαστούκι: «Ναι, και μπήκε το δαχτυλίδι στο μάτι του… Εντάξει, έγινε καλά. Έτρεξε αίμα, τον πήγανε στο νοσοκομείο και έγινε καλά. Έκλαιγα μετά, πήγα στο νοσοκομείο να τον δω. Ήμασταν τόσο φίλοι με τον Γιάννη.»