MEDIA

Επιθυμία της κυβέρνησης οι νέοι καναλάρχες να «κουμπώσουν» με τους παλιούς

Μπορεί να γίνεται διακριτικά και με σεβασμό στους νόμους και τους θεσμούς, αλλά γίνεται… Ο λόγος για την κυβέρνηση που δεν στέκεται παρατηρητής των εξελίξεων που «τρέχουν» στο παρασκήνιο μεταξύ των επιχειρηματιών για τη δημιουργία των δυο νέων καναλιών.

 

 

Το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά υψηλό και παρακολουθεί στενά τις συζητήσεις μεταξύ των δύο νέων καναλαρχών, με τους επιχειρηματίες που διαθέτουν τηλεοπτικές υποδομές, αλλά δεν κατάφεραν να αποκτήσουν άδεια. Κι αυτό διότι από την πορεία των συζητήσεων και κυρίως από το πώς θα διαμορφωθεί τελικά το τηλεοπτικό τοπίο στα χρονικά όρια που ορίζει ο νόμος… Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η επιτυχία της κυβέρνησης για την πρωτοβουλία της να προχωρήσει στη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση.

Παρά τα όσα ακούγονται ή λέγονται… Η κυβέρνηση επιθυμεί οι συζητήσεις Κοντομηνά – Καλογρίτσα να έχουν αίσιο τέλος… Ώστε ο ALPHA να παραμείνει ανοιχτός και να μη χαθούν οι θέσεις εργασίας. Μάλιστα αρκετοί υποστηρίζουν ότι κυβερνητικοί παράγοντες ενθαρρύνουν και τους δύο επιχειρηματίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια έχουν προκύψει.

Αντίστοιχα όμως, η κυβέρνηση ενδιαφέρεται και για τις κινήσεις του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη… Επιθυμώντας – επίσης και σ’ αυτή την περίπτωση, ο επιχειρηματίας να «κουμπώσει» με κάποια από τα εν ενεργεία «μαγαζιά» ώστε να μειωθούν οι κραδασμοί από ενδεχόμενα λουκέτα.

enimerosi24.gr