MEDIA

Η εξαφάνιση της Νικολούλη για έναν… έρωτα!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και να ρίξει ξανά «Φως στο τούνελ» υποθέσεων που απασχολούν την κοινή γνώμη.

 

Άλλωστε όλο το καλοκαίρι η Αγγελική Νικολούλη, ακόμα και σε ολιγοήμερες αποδράσεις που κατάφερε να κάνει ήταν σε συνεχή επικοινωνία με συνεργάτες της για τις επόμενες έρευνες της εκπομπής της στον ALPHA. Βέβαια οι «ολιγοήμερες αποδράσεις» και η… εξαφάνισή της οφείλονται σε έναν… έρωτα! Και μάλιστα σε έρωτα… δολοφόνο!

Η γνωστή δημοσιογράφος πέρασε το καλοκαίρι της γράφοντας το καινούργιο της μυθιστόρημα που θα έχει τον τίτλο «Έρωτας δολοφόνος». Αυτό θα είναι το τρίτο βιβλίο της, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι με το πρώτο της μυθιστόρημα, το «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», απέκτησε φανατικούς αναγνώστες και το βιβλίο ξεπέρασε τα 50.000 αντίτυπα, όπως και το επόμενό της, το «Θάνατος με χείλη κόκκινα».

Αυτή την περίοδο λοιπόν η Νικολούλη ολοκληρώνει το καινούργιο της μυθιστόρημα που βασίζεται κι αυτό σε αληθινή ιστορία και σύμφωνα με την οποία η γυναίκα-τιμωρός αναζητεί δικαίωση για τη γυναίκα-θύμα. Σε επικοινωνία που είχα με τις «Εκδόσεις Καστανιώτη» μου είπαν ότι η ιστορία που ξετυλίγεται στο βιβλίο είναι για έναν κοσμοπολίτη επιχειρηματία, αριστοκράτη και «ιππότη» που φαντάζει ιδανικός άντρας για κάθε γυναίκα. Η όμορφη και ευαίσθητη αεροσυνοδός πέφτει στα «δίχτυα» του. Ο γάμος-όνειρο στην Αυστρία και η σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα. Η σκοτεινή υπόθεση με θύματα γυναίκες διαδραματίζεται από την Ελλάδα ως την Αυστρία και από την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη λίμνη του παραμυθένιου Χάλστατ. Η συγγραφέας με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές φέρνει στο φως  μια σειρά άγριων εγκλημάτων!

Ο «Έρωτας δολοφόνος» θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων αρχές του Δεκέμβρη και είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσει τους αναγνώστες του, όπως έγινε και με τα προηγούμενα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη…! Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του ALPHA η δημοσιογράφος θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα στον Νοέμβριο με την εκπομπή της «Φως στο τούνελ», αλλά η αλήθεια είναι ότι με το… θολό τηλεοπτικό τοπίο πολλά μπορούν να αλλάξουν…!

newsit.gr