MEDIA

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με βαρυσήμαντη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τίτλο: "Θα "τελειώσω" τα Εξάρχεια από τον πρώτο μήνα" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews

 

 

"Η κυβέρνηση έχει αφήσει συνειδητά τη χώρα ανυπεράσπιστη σε διάφορους μπαχαλάκηδες, γιατί από εκεί αντλούσε εκλογική πελατεία", τονίζει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει: "Δεν πρέπει να κλείσουν τα κανάλια. Είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία". Ακόμη, στη συνέντευξή του μιλάει μεταξύ άλλων για τους: Αλέξη Τσίπρα, Κώστα Καραμανλή, Γιώργο Παπανδρέου, Πάνο Καμμένο, Φώφη Γεννηματά, Σταύρο Θεοδωράκη και Βασίλη Λεβέντη. 

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο: "Η… επανάσταση της συνεννόησης!"και το υπογράφει ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος σημειώνει ότι "ο απλός Ελληνας θέτει οδυνηρά ερωτήματα στον πρωθυπουργό". Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει: "Ενας τολμηρός δημοσιογράφος θα έθετε ένα, ακόμη πιο οδυνηρό, στη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Θα τον ρωτούσε αν θυμάται ότι σαν σήμερα ,στις 11 Σεπτεμβρίου του 1922, ξέσπασε η μεγάλη επανάσταση Πλαστήρα-Γονατά, εξ αιτίας της Μικρασιατικής καταστροφής. Επανάσταση που οδήγησε στη «δίκη των έξι» και στην εκτέλεσή τους στο Γουδί. Για να του υπενθυμίσει ότι και σήμερα η πατρίδα δοκιμάζει μια εξ ίσου μεγάλη καταστροφή. Επαναστάσεις όμως δεν γίνονται πια. Ιδιαίτερα σε μια εξαρτημένη χώρα του νότου, όπως η Ελλάδα, όσο και αν ο κ. Τσίπρας πασχίζει να οδηγήσει σε επανάσταση τους επτά νότιους ενάντια στους βόρειους της Μέρκελ. Και, αφού επανάσταση δεν γίνεται, μοναδική ελπίδα είναι η συνεννόηση της πολιτικής ηγεσίας, υπό την μόνιμη εθνική επιταγή που λέει ότι η Ελλάδα , "θέλει να ζήσει και θα ζήσει, ο κόσμος να χαλάσει"!…".

 

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Γιώργος Παπανδρέου μιλά στην "R": "Υπόγεια συνεργασία Τσίπρα-Καραμανλή; Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι".
– Χρήστος Σπίρτζης: "Το "μαύρο" είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης Σαμαρά".
– Κούρεμα-πακέτο για χρέη σε τράπεζες, εφορία και ταμεία. Λύση-εξπρές από το υπουργείο Οικονομίας και τους δανειστές για 180.000 "κόκκινα" δάνεια μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών, ύψους 20 δισ. ευρώ.
– Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας: "Ο πιο σύντομος δρόμος για την έξοδο από το μνημόνιο είναι η εφαρμογή του".
– Τραγωδία στην Αίγινα. Αρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του Λιμενικού ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας.
– Ενα Drone με ελληνικά φτερά! Επιστήμονες από το ΑΠΘ και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο κατασκεύασαν το πρώτο ελληνικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

 

Και στην "Πράβδα" του Στάθη:

"Ποιά είναι η διαφορά της εντροπίας απ' τη ντροπή; Εντροπία είναι η αυτοκαταστροφή -φερ' ειπείν- της χώρας μας. Ντροπή είναι ότι η χώρα οδηγείται στην εντροπία, ξεδιάντροπα. 'Η για να το πούμε αλλιώς: εκεί που κάποτε κρεμούσε τα τσεκούρια του ο Προκρούστης, τώρα υποτονθορύζει τις κλάψες του ο Κατρούγκαλος…"

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Χωριστοί δρόμοι έπειτα από 24 χρόνια. Η Πέμυ Ζούνη δεν ζει πια μαζί με τον Στάθη Σκέντζο. Η καταξιωμένη ηθοποιός έφυγε από το σπίτι που έμενε με τον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της και ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα της πηγαίνοντας στο εξωτερικό.
– Δεν βιάζονται για… κρίκους! Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς στη Μύκονο, χωρίς προς το παρόν να σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.
– Μυστικά ραντεβού για Μάνο-Βιβή. Στενή παρέα κάνουν τον τελευταίο καιρό το εντυπωσιακό μοντέλο Β. Τσιάμη και ο ανερχόμενος ηθοποιός Μ. Ιωάννου, παίζοντας κρυφτό με τους φωτογράφους.
– Ο πελαργός έρχεται. Η όμορφη Playmate Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους.
– Παραμυθένιος γάμος στην Τοσκάνη. Ο εφοπλιστής Δημήτρης Χανδρής και η γόνος της βρετανικής αριστοκρατίας Λίντια Φόρτε ένωσαν τις ζωές τους σε μια ρομαντική τελετή.