MEDIA

Αποκάλυψη Χατζηνικολάου: Ποιος κρύβεται πίσω από το κλείσιμο του Mega

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αιχμή το σκάνδαλο που συνοδεύει την αδειοδότηση Καλογρίτσα και το κλείσιμο των δύο μεγαλύτερων και πιο υγιών καναλιών, του Alpha και του Star. Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real fm 97,8 αποκάλυψε, μάλιστα, και το άγριο πολιτικό παρασκήνιο πίσω από το «λουκέτο» στο Mega. 

 

«Είδατε τα ποσά των δανείων του Καλογρίτσα; Τι το ήθελες το κανάλι πρόεδρε; Βγαίνουν όλα στη φόρα τώρα… Διάβαζα πριν από λίγο ότι ο Καλογρίτσας έχει και διώξεις για φοροδιαφυγή και ελέγχεται για μαύρο χρήμα άνω των 20 εκατ. ευρώ και ο γιος του, επίσης, με άλλη δικογραφία, για ποσό περίπου 4 εκατ. ευρώ, όμως εκείνος πλήρωσε για να αρθεί η δίωξη και να μπορέσει να πάρει κανάλι. Γι'αυτό μπήκε μπροστά ο γιος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες» είπε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε:

Η κυβέρνηση πέτυχε το μαγικό, είναι πρωτοφανές αυτό που έκανε! Κατάφερε να την βρίζουν όλοι, παλαιοί και νέου καναλάρχες, Οδηγεί στο κλείσιμο επιχειρήσεις που είχαν μεγάλη συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και θα είχαν για τα επόμενα χρόνια. Οδηγεί στο κλείσιμο τα δύο καλύτερα κανάλια, το STAR και τον Alpha. Και κατά τη γνώμη μου με πολιτική στόχευση έκλεισε το Mega. Γιατί δεν δικαιολογείται αλλιώς, να έχουν κλειδωθεί χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να μην επιτρέπουν να αποπληρώσει τις οφειλές προς εργαζόμενους, ενώ ήδη είναι ταμειακώς εντάξει προς τις τράπεζες. Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτική στόχευση… Διαφορετικά δεν εξηγείται όλη αυτή η τραπεζική μεθόδευση.

Και τώρα αποκαλύπτεται για τον Καλογρίτσα ότι ούτε «πόθεν» έχει ούτε «έσχες». Χρωστάει ήδη πάνω από μια 100άρα στην Τράπεζα Αττικής, δεν ξέρω και σε ποιες άλλες. Συγχαρητήρια παιδιά μπράβο! Σκίσατε! Όλα αυτά με μια μαγική κίνηση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου