MEDIA

H «Αγορά» που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο «H κυβέρνηση “άδειασε” τους δανειολήπτες» κυκλοφορεί σήμερα η «Αγορά». H εφημερίδα αποκαλύπτει επιστολή-βόμβα της Κομισιόν, στην οποία επισημαίνεται  ότι ήταν απόφαση της Αθήνας να μην νομοθετήσει το δικαίωμα του δανειολήπτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds.

 

 

Επίσης η «Αγορά»:

· αποκαλύπτει τον κίνδυνο να περικοπούν και κύριες συντάξεις καθώς ο επανυπολογισμός τους θα γίνει με το ίδιο μοντέλο που οδήγησε στις μεγάλες μειώσεις των επικουρικών.

· δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των συναντήσεων της Ντέλια Βελκουλέσκου με τους κοινωνικούς εταίρους και για την αγωνία της εκπροσώπου του ΔΝΤ για τα capital controls στην Ελλάδα. 

· φέρνει στο φως ευρήματα του πορίσματος της ΤτΕ για την Attica Bank, που δείχνουν ότι η τράπεζα έδινε δάνεια «στα τυφλά». 

 

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος δηλώνει: «Ιδεοληπτική η εμμονή του ΔΝΤ στις απολύσεις» και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Η Ελλάδα στο πρόσωπο του Κυριάκου βρήκε έναν νοικοκύρη».

 

 

 

Σήμερα στην Αγορά: Ελληνοαγγλικό λεξικό από τις εκδόσεις Φυτράκη και περιοδικό Jamie 

ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΤΡΑΚΗ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το κορυφαίο Αγγλοελληνικό και Ελληνοαγγλικό λεξικό από τις εκδόσεις Φυτράκη. Ένα σύγχρονο και εύχρηστο λεξικό ειδικά για μαθητές.

Αυτή την εβδομάδα το Ελληνοαγγλικό λεξικό.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

Jamie

Το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

·        O Jamie μαγειρεύει έξυπνα και  οικονομικά

·        Γλυκά με ανανά

·        Λαχταριστά burger

·        Βραζιλιάνικες νοστιμιές

·        Ταξίδι στο μαγευτικό Έσσεξ

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: